Stiri Politice

Liviu Dragnea şochează pe toată lumea! De ce s-a retras din politică. Fostul lider PSD a dat cărţile pe faţă

Dezvăluire șocantă despre Liviu Dragnea! Anca Alexandrescu: Am primit un telefon

Liviu Dragnea şochează pe toată lumea! S-a aflat de ce s-a retras din politică. Fostul lider PSD a dat cărţile pe faţă. Dragnea s-a reinventat la 60 de ani. Şi-a redescoperit pasiunea pentru mâncare. A început să gătească în bucătăria proprie.

Mai mult, Liviu Dragnea se filmeză și postează videoclipurile în mediul online. Astfel, a avut parte de un succes incredibil, ajungând la peste un milion de vizualizări la primul filmuleț postat pe platforma TikTok.

La aproximativ o săptămână de la primul episod din vlogul său culinar, Liviu Dragnea a povestit despre cum a apărut ideea de a deveni influencer online.

Liviu Dragnea a povestit că pasiunea sa pentru gătit datează încă din copilărie, atunci când i se spunea de către mama sa că este mai bine să știe să gătească. „Prima dată am intrat în bucătărie la mama când eram mic. Îi furam tot felul de chestii de pe masă, de pe aragaz, ca orice copil nebunatic. Cred că atunci am descoperit. Stăteam în mirosurile acelea atât de  plăcute. Prima dată am gătit în clasa a zecea. Eram la liceu, stăteam în cămin, iar mama mi-a zis mereu că e mai bine să ştii să găteşti pentru că aşa înveţi să trăieşti, să te chibzuieşti”, a spus fostul şef PSD, conform click.ro.

Liviu Dragnea şochează pe toată lumea

În ceea ce privește ideea de a-și posta rețetele în mediul online, Liviu Dragnea recunoaște că ideea nu a fost a sa. „Unui prieten i-a venit ideea. Mă tot vedea cum gătesc şi a zis, dar de ce nu te apuci să te filmezi pentru că ar fi interesant şi uite aşa am filmat prima reţetă acum o săptămână şi ceva. Duminică seară am filmat şi apoi am postat. Dar nu filmez pentru bani. Nu mă gândesc să fac asta, e doar o plăcere, de asta se numeşte „Bucătăria de acasă”!”, a povestit Dragnea.

Fostul șef de partid a lămurit și povestea cu perfecționarea din bucătăria penitenciarului. „Nu, nu am fost la bucătărie, am avut alte atribuţii. În schimb am gătit în cameră, pentru colegi. Ce am mâncat? Ciorbă de cartofi, mâncare de cartofi, orez, fasole”, a explicat Dragnea.

Acesta a dezvăluit faptul că în închisoare a băut prima cafea din viaţa lui, la vârsta de 59 de ani, iar acum a devenit un băutor frecvent. „Până la 58 de ani eu nu am băut deloc cafea. Într-o dumincă dimineaţă, în celulă, un coleg şi-a făcut cafea. Era chiar după Anul Nou. Şi i-am zis fă-mi şi mie te rog o cafea să văd cum e. A fost ceva interesant, apoi, încet, încet am ajuns să beau maximum două cafele pe zi de atunci, dar am grijă de unde cumpăr cafeaua. Cafea sută la sută curată, de la ferme mici din diverse ţări. Nu am încredere din cafea amestec.”, a mai spus Dragnea.

Cât despre glumele apărute pe seama vlogurilor sale, Dragnea a spus că nu se supără, ba chiar majoritatea îl amuză.„Era cel cu Jamilu, dar eu nu mă supăr,  mă amuz foarte tare. Nu sunt un om care să se supere, cert este că sunt mai tari glumele astea de acum decât cele pe care le-am auzit când eram în politică.”,, a încheiat fostul parlamentar.

To Top