Stiri Politice

Liviu Dragnea nu se lasă! Mişcare de ultimă oră înaintea alegerilor. În ce partid se va înscrie fostul şef al PSD

Liviu Dragnea nu se lasă! Mişcare de ultimă oră înaintea alegerilor. În ce partid se va înscrie fostul şef al PSD
Liviu Dragnea, sursa foto facebook

Liviu Dragnea nu se lasă! Mişcare de ultimă oră înaintea alegerilor. S-a aflat în ce partid se va înscrie fostul şef al PSD. După ce a eşuat proiectul Alianţa Pentru Patrie, fostul lider social democrat vrea să-şi facă o altă formaţiune politică.

Liviu Dragnea are planuri mari după ce a ieşit din puşcărie. Vrea să revină în politică, dar nu oricum. Speră să pună bazele unui alt partid. Spune că a vrut să convoace un Congres, dar apoi a pierdut trei oameni importanţi care s-ar fi dus la PNŢCD.

Mai mult, Dragnea nu îi uită pe cei de la PSD şi PNL, dar îl atacă dur şi pe actualul preşedinte, Klaus Iohannis. ”Primul obiectiv este să conving acest popor român că se poate, că există o cale pentru ieșirea din această criză nenorocită, generată de actuala conducere a țării, în frunte cu Iohannis și Guvernul PSD – PNL – UDMR, să le arăt cum se poate și ce beneficii sunt pentru fiecare dintre ei și pentru țară și cum poate redeveni România o țară cu adevărat suverană, păstrând toate relațiile diplomatice și economice pe care le are acum. Nu neapărat în același fel, adică nu din poziția de slugă.

Al doilea obiectiv e să conving românii că se poate mânca sănătos în România. O să încep, undeva în primăvară, să prezint săptămânal câte o rețetă” a spus Liviu Dragnea, în direct la dcnews.ro.

Mai mult, fostul lider social-democrat a dezvăluit amănunte despre partidul pe care vrea să-l înfiinţeze. Nu va fi preşedinte. Acesta va fi condus de către Carmen Dan, fostul ministru de Interne. Aceasta este o apropiată a lui Dragnea.

”Cu partidul unde președinte va fi Carmen Dan, din mai multe motive: președinte trebuie să fie un om în care eu am încredere totală din punctul de vedere al patriotismului, al onestității, al capacității de a înțelege un program de guvernare și de a-l pune în practică și al capacității de a putea să discute cu oamenii. Este o variantă Partidul România Suverană.

Liviu Dragnea nu se lasă!

Brusc, după ce am vorbit despre el, trei dintre membrii fondatori au ajuns pe la PNȚCD, la ”bunul meu prieten” Aurelian Pavelescu. Am zis, dom`ne, după APP, trebuie să facem un partid, s-a vorbit de către cei 27 – 28 președinți de organizații de la APP care au plecat, n-au rămas acolo – oricum am înțeles că la APP nu mai e nimic. A fost o întâlnire acum vreo 10 zile, s-a stabilit data congresului, ca ulterior să apară o supărare și am auzit că s-au dus la PNȚCD să se înscrie acolo, pentru că vor primi funcții de vicepreședinți.

Dacă acest partid va rămâne în vigoare, dacă va fi funcțional în continuare, se va merge cu el, mai sunt și alte variante de partide. Sigur că e important partidul, dar, vă spun cu toată tăria, cel mai important e programul” a dezvăluit Liviu Dragnea, conform sursei citate.

Acesta a mai spus că mereu a apărut o ”problemă” când a venit vorba să colaboreze cu vreun partid deja existent.

To Top