Stiri Politice

Liviu Dragnea nu se dezminte! Ce a putut să facă în direct. Nu a renunţat la politică

Liviu Dragnea nu se lasă! Mişcare de ultimă oră înaintea alegerilor. În ce partid se va înscrie fostul şef al PSD

Liviu Dragnea nu se dezminte! S-a aflat ce a putut să facă în direct. Nu a renunţat la politică. Însintea Sărbătorilor, Dragnea a postat pe canalul său de Youtube rețeta pentru ciorba cu organe de miel. Nu s-a abţinut şi a „condimentat-o” cu reproșuri la adresa românilor.

S-a aflat ce le-a spus Liviu Dragnea urmăritorilor săi. La un moment dat, un urmăritor de-al său l-a întrebat „Cum se poate trăi sănătos azi în România când ai doar 2.000 de lei pensie?”. La această întrebare, Liviu Dragnea a zis că îi pare rău să le reamintească oamenilor, dar el a mărit pensiile și salariile când se afla la conducerea statului, însă românii tot au ieșit în stradă ca să-l conteste.

Cu ceva timp în urmă, fostul şef PSD, Liviu Dragnea și-a deschis un canal de Youtube, unde dezvăluie diferite rețete tradiționale românești. În ciuda acestui fapt, nu a renunțat, încă, la viața politică.

„N-ai cum să te lași de politică. Nu mă pot lăsa în condițiile de azi. Am făcut programul de guvernare…unul bun”, a dezvăluit Liviu Dragnea.

În seara de Înviere, fostul lider al social-democrați a postat o ediție specială în a gătit preparate tradiționale românești de Sfintele Paște. Acesta a spus că își va păstra canalul de Youtube cel puțin până când va ajunge la 100 de rețete.

Liviu Dragnea nu se dezminte!

„Acolo, în podcast, mă gândesc să prezint o rețetă politică. Rețeta politică o am conturată, adică este un program de guvernare aproape finalizat, românesc, bazat pe patriotism economic, pus la dispoziția unui partid autentic suveranist care să-l pună în practică. Rețeta o voi numi: România suverană.

Partidul este deja înființat. Se numește Mișcarea România Suverană și este condus de Carmen Dan. Dacă românilor le va plăcea această rețetă 100% românească, s-ar putea să aibă succes”, a declarat Liviu Dragnea.

Recent, Liviu Dragnea a dezvăluit și unde s-a angajat. Politicianul s-a angajat la firma de agricultură a fiului său. „Eu v-am spus că lucrez la firma de agricultură a fiului meu și a fost perioada în care au fost lucrări pe câmp, plus că eu în fiecare dimineață, de când răsare soarele, o jumătate de oră, o oră, beau o cafea la soare, cu fața spre soare.”, a recunoscut el.

To Top