Stiri Politice

Liviu Dragnea, intervenţie în forţă! Ce spune despre revenirea OUG 13

Asta este poliția politică a lui Iohannis! Liviu Dragnea: Eu eram ținta lor și n-au ținut cont de nimic

Liviu Dragnea, intervenţie în forţă! S-a aflat ce spune despre revenirea OUG 13. Fostul şef PSD nu s-a mai abţinut. A dat de pământ cu ceea ce numeşte el Sistemul. Dragnea era şeful celor de la PSD atunci când a apărut OUG 13. Sute de mii de oameni au ieşit în stradă în 2017 zile în şir pentru eliminarea acestei ordonanţe.

Acum, Liviu Dragnea revine. OUG 13 stabilea pragul la abuzul în serviciu. Acum, Senatul a trecut o lege prin care se stabilește pragul la abuzul în serviciu la 250.000 de lei. Dragnea ne-a precizat că și atunci, dar și acum, Sistemul se opune deciziilor CCR care au stabilit că trebuie să existe prag la abuzul în serviciu. Opoziția vine din cauza faptului că asta le-ar slăbi forța procurorilor.

”Mi se pare ciudat! Există decizii ale Curții Constituționale, însă Sistemul nu dorește să respecte deciziile CCR și nu vor să impună prag la abuzul în serviciu. Atunci mințeau că vor să pună prag pentru mine, ceea ce era o minciună ordinară! Dar oare cât vom mai trăi în țara în care se refuză punerea în aplicare a unor decizii ale Curții Constituționale.

Infracțiunea asta ”abuz în serviciu” nu mai există nicărieri în lumea civilizată. Există doar în România și este inspirată de sistemul sovietic.

Asta cu ”abuzul în serviciu” este folosită de procurorii DNA ca să poată să agațe pe oricine, asta pentru că procurorii sunt brațul armat al Sistemului.

Asta este toată discuția cu abuzul în serviciu. Dacă există un prag este mai greu pentru ei să mai utilizeze această armă.”, a declarat Liviu Dragnea, conform stiripesurse.ro.

Întrebat dacă se așteaptă la proteste de stradă, Dragnea a spus clar. ”Să vedem cât reușește SRI-ul să scoată și Sistemul. Până la urmă țara asta are sistemul pe care și-l dorește. Dacă noi nu respectăm decizii ale Curții Constituționale, ce așteptări să mai avem?

În Israel este vorba despre o reformă foarte serioasă a justiției, dar nici Israelul nu este ocolită de un Sistem subteran. De fapt, discuția nu mai poartă pe chestiuni profunde, pe putere de cumpărare, pe nivel de trai, pe politici publice care afectează o mare parte a populației. Discuțiile nu se poată pentru HG-uri, pe decizii luate pe șest în Guvern prin care se mai cedează din suveranitatea României. Nu, despre asta nu discutăm!

Liviu Dragnea, intervenţie în forţă!

Abuzul în serviciu nu mai este luat în considerare de nimeni în lumea civilizată. La ei se iau în discuție teme importante, care afectează nivelul de trai al oamenilor. Ei discută despre hrană, despre energie, despre teme care cu adevărat afectează societatea, nu abuzul în serviciu.

La noi câți discută despre ceea ce se întâmplă despre fermierii români? Se discută că Ucraina a trimis în România cereale foarte ieftine, care au nenorocit fermierii români? Sunt cereale modificate genetic care au intrat în țara noastră. Cine discută despre situația fermierilor români?

Oamenii trebuie să fie păcăliți și manipulați să discute despre un abuz în serviciu. Ce-i interesează asta pe români? Le pune mâncare în farfurie? Sub nicio formă nu!

Discutăm despre chestii serioase, cum ar fi faptul că SRI vrea să își ia înapoi atribuțiile vechii Securități? Asta afectează viața tuturor românilor, nu abuzul în serviciu. ”, a mai spus fostul lider PSD, conform sursei citate.

To Top