Stiri Politice

Liviu Dragnea, în stare de şoc! Fostul său prieten, în stare gravă. Dezvăluirea momentului făcută de Anamaria Prodan

Liviu Dragnea nu se lasă! Mişcare de ultimă oră înaintea alegerilor. În ce partid se va înscrie fostul şef al PSD
Liviu Dragnea, sursa foto facebook

Liviu Dragnea, în stare de şoc! Fostul său prieten, în stare gravă. Dezvăluirea momentului făcută de Anamaria Prodan. Impresara vine cu dezvăluiri teribile despre un lider de partid. Acesta a fost internat, de urgenţă, la o clinică din Elveţia.

Anunţul despre fostul apropiat al lui Liviu Dragnea a fost făcut de către impresara Anamaria Prodan. Aceasta a intrat anul trecut în politică, în partidul bunului ei prieten, Codrin Ștefănescu.

Deşi şi-a anunţat retragerea din APP din motive personale, impresara a mărturisit că va continua ceea ce a început. În schimb, Codrin Ştefănescu, fostul președinte al partidului Alianța Pentru Patrie, se află într-o clinică din Elveția.

Codrin Ștefănescu și-a anunțat retragerea temporară din politică la începutul acestui an, din cauza unor probleme de sănătate. „Din motive personale, dar mai ales din motive de sănătate, am decis să mă retrag o perioadă din viața politică. Medicii mi-au cerut și simt nevoia să le dau ascultare”, spunea acesta.

În ciuda deciziei, politicianul a vorbit despre Alianța pentru Patrie. „Își va continua misiunea de recuperare a României din mâinile trădătorilor și dușmanilor de neam, care prin minciună, hoție și vânzarea a tot intereselor străine, au pus stăpânire pe destinele și vieții noastre”, a spus Ştefănescu pe facebook.

Alături de APP va continua și Anamaria Prodan. Aceasta a decis să meargă mai departe în ciuda anunțului făcut de bunul său prieten. „Merg mai departe, rămân în partid. Codrin e președinte de onoare, iar președintele partidului e Liviu Pop. Vreau să continui ideile de viață trainice în care mama mea a crezut, idei de viață pe care le-a respectat și promovat. Demnitate, corectitudine, mândrie, educație! Așa trebuie să se prezinte neamul românesc!

Liviu Dragnea, în stare de şoc!

Mama mea știu că este foarte, foarte mândră și de acolo de unde este se uită la mine la Alianța pentru Patrie unde cu siguranța se regăsea, la Codrin Stefănescu pe care l-a iubit nebunește și se roagă să facem din România ceea ce a început ea cu atâta putere și anume a conserva tradițiile populare, de a nu ne pierde identitatea națională, de a ne mândri cu așezământul tradițional, de a ne promova folclorul, de a ne rădăcinile. Am o promisiune făcută românilor. Nu voi minți niciodată. Așa sunt și așa voi rămâne până voi închide ochii”, a spus Prodanca, conform playtech.ro.

În luna decembrie a anului 2016, regretata cântăreață de muzică populară, Ionela Prodan, mama impresarei Anamaria Prodan, candida pentru un loc în Senatul României. A fost prima pe lista PSD Covasna. La șapte ani distanță, celebra ei fiică îi calcă pe urme. Anamaria are gânduri mari, de când și-a anunțat intrarea în politică.

Cât despre starea de sănătate a lui Codrin Ștefănescu, impresara a spus că acesta este în continuare într-o clinică din Elveția. Acolo face un set complet de analize. Potrivit formațiunii din care face parte, politicianul ar fi grav bolnav. „Ținem permanent legătura. Se simte bine, e în clinica din Elveția, unde face analize peste analize”, a spus Anamaria Prodan, conform sursei citate.

To Top