Stiri Politice

Liviu Dragnea detonează bomba! Nicolae Ciucă va fi debarcat din fruntea PNL. Scenariul care îl loveşte în plin pe Klaus Iohannis

Liviu Dragnea detonează bomba! Nicolae Ciucă va fi debarcat din fruntea PNL. Scenariul care îl loveşte în plin pe Klaus Iohannis

Liviu Dragnea detonează bomba! Nicolae Ciucă va fi debarcat din fruntea PNL. Scenariul care îl loveşte în plin pe Klaus Iohannis. Fostul preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor vine cu dezvăluiri absolut uluitoare din interiorul coaliţiei de guvernare.

Liviu Dragnea spune că Nicolae Ciucă va pierde tot după ce va pleca din fruntea Guvernului. Liberalii nu vor mai dori un preşedinte de partid care nu este şi premier.

PSD şi PNL ar trebui ca la finalul lunii mai să facă rotativa la guvernare. Marcel Ciolacu o să fie noul premier, iar Nicolae Ciucă să-şi dea demisia din fruntea Executivului. Mai mult, acum cele două partide negociază ce ministere îşi vor schimba şeful.

Ex liderul PSD, Liviu Dragnea a vorbit despre rotativa la guvernare care ar trebui să aibă loc în luna mai. Acesta a venit cu un scenariu bombă în privinţa rotativei de la guvernare. Potrivit acestuia, în Partidul Național Liberal ar exista anumite disensiuni. „Vine rotația premierilor?“, a întrebat circumspect Liviu Dragnea, conform dcnews.ro.

„Ar trebui să vină, pe 25 mai. Credeți că vine?“, a întrebat jurnalistul. „Nu cred că sunt șanse mari“, a precizat Liviu Dragnea, moment în care Răzvan Dumitrescu a replicat că „se pregătesc, au făcut comisii“.

Fostul şef PSD detonează bomba. Spune că Ciucă îşi va pierde locul în fruntea PNL dacă pleacă de la Guvern. „Am înțeles, dar nu știu dacă președintele Iohannis și-a rezolvat problema cu Partidul Național Liberal, dacă Nicolae Ciucă nu va mai fi premier. În cazul în care Ciucă nu va mai fi prim-ministru, nu cred că mai are șanse să rămână președintele PNL-ului“, a spus Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea detonează bomba!

„Păi și cine să vină în locul lui?“, a insistat Răzvan Dumitrescu. „Nu știu, e forfotă mare la ei în partid“, a continuat Liviu Dragnea. „La rotativă, ca să o faci, înseamnă să cadă Guvernul. Am înțeles că ei au stabilit că se mai schimbă și niște ministere. Credeți că Virgil Popescu rămâne la Energie?“, a insistat Răzvan Dumitrescu.

„Indiferent cine va fi la Energie, la Transporturi, la Muncă, nu are importanță. Esența guvernării lor este greșită, este otrăvită și împotriva națiunii. Virgil Popescu a făcut de capul lui?“, a replicat Liviu Dragnea.

„Marcel Ciolacu zice că e ministru PNL. Plus că l-au criticat tot timpul“, a spus Răzvan Dumitrescu.

„L-au criticat doar pentru niște amărâte de pucnte electorale. Mai convinge pe cineva? Ei sunt într-o coaliție care, prin măsurile luate, românii sunt loviți“, a mai spus Dragnea.

To Top