Stiri Politice

Liviu Dragnea, dat de gol! Cine l-a scos din politică pe fostul şef PSD. Nimeni nu s-ar fi aşteptat

Dezvăluire șocantă despre Liviu Dragnea! Anca Alexandrescu: Am primit un telefon

Liviu Dragnea, dat de gol! S-a aflat cine l-a scos din politică pe fostul şef PSD. Nimeni nu s-ar fi aşteptat la o asemenea trădare. Un apropiat al acestuia s-a decis să dea cărţile pe faţă. Totul s-a aflat în direct la podcastul „România lui Cristache”.

Anca Alexandrescu a vorbit despre ultimele zile ale lui Liviu Dragnea înainte să fie arestat, dar și despre persoana care l-a trădat. Viorica Dăncilă a fost prima care l-a trădat pe Dragnea.

„Doamna Dăncilă e prima care l-a trădat. Îți spuneam data trecută, la un moment dat, că până la sfârșitul anului anterior din decembrie,2018, ei n-au mai vorbit absolut deloc.

Cred că mai demult că îți spuneam că în decembrie 2018 nu au mai vorbit. A fost o involuție a relației lor. Eu ți-am spus data trecută că la un moment dat, Dragnea exagerează și că e paronoic. În momentul în care îmi spunea că sunt băieți care o gestionează din spate pe Viorica și că îi bagă în cap că el va intra la pușcărie și că ea va prelua partidul și că ea va candida la președinție și o vor face președinte.

Trebuie să recunosc că tot ce a zis Dragnea atunci când eu îl consideram paranoic, s-a adeverit că așa a fost. Adică Viorica imediat s-a mișcat. În ziua în care l-au condamnat pe Dragnea și a plecat spre penitenciar, ea a convocat ședință împreună tot cu băieții din jurul lui Dragnea.

Ionel Arsene s-a dus și s-a așezat lângă Viorica. Dar domnul Ciolacu? Dar doamna Firea, care era toată ziua la discuții cu doamna Dăncilă și îi plângea de milă Dăncilă lui Firea că vezi doamne o sabotează Dragnea”, a spus Anca Alexandrescu la „România lui Cristache”, conform capital.ro.

Liviu Dragnea, dat de gol!

De asemenea, aceasta a vorbit și despre momentul în care Liviu Dragnea și-a dat seama că a pierdut totul. „A înțeles demult. În primul rând, sondajele arătau foarte clar că partidul va pierde alegerile la europarlamentare, iar el mi-a spus mie că știe clar ca va fi condamnat. Nu avea niciun dubiu. Și cu toate astea să știi că și-a văzut de treabă până la sfârșit.

Pe mine asta m-a uimit foarte tare. (…) Avea geanta făcută de două săptămâni. Îți spun că eu știu, în primul rând, de la șoferul lui. În ultimele două săptămâni eu m-am întors de la guvern la partid și el a vrut să meargă prin țară împreună cu Daea, și nu mai știu cine a fost cu noi atunci. Am fost sigur în Argeș, în Dolj și Sibiu.

Pe agricultură s-a axat. Am mers la oameni în curți. Acolo unde s-au dat acele programe cu Tomata. Pe mine m-a uimit atunci. De undeva din apropierea Sibiului, am înregistrat o emisiune pentru Viața Satului. Pe mine m-a uimit atunci. Deși știa clar că o să meargă la pușcărie și-a văzut de treabă mai departe. Mi-a spus cu subiect și predicat: Mă bagă ăștia la pușcărie. Adică statul paralel”, a mai spus Anca Alexandrescu.

To Top