Stiri Politice

Legătura neştiută dintre Viorica Dăncilă şi Irina Tănase! Ce i-ar fi făcut fosta iubită a lui Dragnea. Totul s-a terminat cu un scandal imens

Legătura neştiută dintre Viorica Dăncilă şi Irina Tănase! Ce i-ar fi făcut fosta iubită a lui Dragnea. Totul s-a terminat cu un scandal imens
Viorica Dăncilă, sursa foto facebook

Legătura neştiută dintre Viorica Dăncilă şi Irina Tănase! S-a aflat ce i-ar fi făcut fosta iubită a lui Liviu Dragnea. Totul s-a terminat cu un scandal imens. Sunt dezvăluiri absolut incredibile din interior făcute de către Anca Alexandrescu.

La podcastul Evz Capital România lui Cristache, Anca Alexandrescu a vorbit despre implicarea Irinei Tănase și transformarea Vioricăi Dăncilă.

Anca Alexandrescu a spus că Irina Tănase a ajutat-o foarte mult pe Viorica Dăncilă în privința look-ului. A mers cu ea la un stilist care să-i spună cum să se îmbrace, în ce culori. Totuși, Irina Tănase nu a fost forțată de către nimeni și s-a ocupat de lucrul acesta în calitate de prietenă, conform dezvăluirilor făcute de Anca Alexandrescu.

„Atunci a fost o schimbare majoră de imagine a Vioricăi. Dar în afară de look s-a lucrat în paralel și la alte chestiuni pe care trebuia să le aranjăm, pentru că nimeni nu se naște premier.

Am avut un contract făcut la partid cu cineva de la British Council care venea o dată pe săptămâna și făcea lecții de engleză. Înainte de fiecare ședință de guvern am avut pe cineva care venea și o antrena cu 2-3 ore înainte și făcea lecții de Public Speaking.

Nu o spun cu desconsiderare, ci dimpotrivă – Viorica Dăncilă a avut o voință de fier ca să acumuleze și să își îndrepte anumite lipsuri pe care le avea. Lucrurile au mers bine până la un anumit moment, când a început să vadă, ca și alții, că are putere.

(După ruptura dintre Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă – n.r.), din câte știu, Irina i-a spus în față Vioricăi ce crede despre ea, despre faptul că l-a trădat pe Dragnea și că Liviu a avut încredere în ea”, a declarat Anca Alexandrescu, conform capital.ro.

Legătura neştiută dintre Viorica Dăncilă şi Irina Tănase!

Anca Alexandrescu a vorbit și despre ruptura dintre Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă. „La un moment, Liviu Dragnea a început să îmi reproșeze că mă ocup prea mult de Viorica Dăncilă și nu mă mai ocup de partid și de el. Atunci a început Dragnea să îmi spună că Viorica e nesinceră, că a început să fie infiltrată de băieții de la servicii.

Mi-am zis că e paranoia lui Dragnea și am încercat să echilibrez lucrurile. Am vorbit de mai multe ori cu Viorica și i-am spus că Dragnea a început să aibă suspiciuni la adresa ei, că trebuie să facă ceva, să discute cu el. Până într-o zi când m-am dus la birou dimineața, la 8.30, și secretara mi-a spus să nu intru la dna prim-ministru că este cu cineva. Mi-am văzut de treaba mea și o colegă mi-a șoptit cu cine este – cu șeful SRI, Eduard Hellvig.

I-am spus lui Dragnea, care a venit imediat la Guvern. A ajuns chiar când Hellvig ieșea din biroul lui Dăncilă. S-au salutat și atât, după care Dragnea a intrat la Viorica. Nu știu ce au discutat, dar din acel moment am început să cred că poate Dragnea nu e chiar atât de paranoic. Am întrebat-o ulterior pe Viorica despre acest episod, dar mi-a zis că este normal ca șeful SRI să vină să o informeze și să aibă discuții informale”, a mai spus Anca Alexandrescu.

To Top