Stiri Politice

Klaus Iohannis, umilit în direct! Victor Ponta l-a făcut praf pe preşedinte şi i-a arătat marile eşecuri ale mandatelor

Victor Ponta dă bomba politică. Cine ar putea candida la președinția României: Nu mi se pare imposibil
Victor Ponta, sursa foto facebook

Klaus Iohannis, umilit în direct! Victor Ponta l-a făcut praf pe preşedinte şi i-a arătat marile eşecuri ale mandatelor sale. Fostul premier a dat de pământ pur şi simplu cu şeful statului Spune că va pierde totul la finalul celor două mandate la Palatul Cotroceni.

Victor Ponta i-a scos în faţă toată neîmplinirile lui Klaus Iohannis. Spune că trebuie să-l propună în luna mai pe Marcel Ciolacu drept premier al României. Astfel, Iohannis va rămâne cu zero realizări în mandatul său, potrivit lui Ponta.

Klaus Iohannis a ajuns într-o situație ridicolă, crede Victor Ponta. A ajuns să se roage de PSD pentru ca și PNL să poată rămâne la butoane, susține fostul premier.

„În primul rând, fără să fiu om politic, cred că respectând votul pe care l-au dat românii în 2020, PSD fiind partidul cel mai are, trebuia să dea premierul. A acceptat să fie de la PNL primul, până în mai. A fost un acord girat în totalitate de Iohannis, PNL nu face nimic fără Iohannis. Nu ajungea Ciucă premier. Domnul Iohannis a fost cel care s-a rugat de PSD, după ce i-a făcut ‘ciuma roșie’, că vând Ardealul… S-a rugat de PSD.

Klaus Iohannis, umilit în direct!

Cele mai bune guverne pe care le-a avut România au fost cele conduse de prim-miniștrii PSD. Sper să se facă această schimbare și să se facă schimbări în zona de politică economică și socială. Trăim de pe vremea lui Orban și Cîțu pe împrumuturi”, a declarat Victor Ponta, în direct la România TV.

Klaus Iohannis va pierde în totalitate până și imaginea de luptător anti-PSD, mai spune Victor Ponta.

„Așa e logic (n.r. – să-l propună pe Marcel Ciolacu premier), de bun simț, nu văd o altă variantă. Domnul Iohannis va rămâne în istoria României nu pentru România Educată, pentru că nu e educată, nici pentru Schengen, pentru că nu suntem acolo, nici pentru viza de America, pentru că nu au fost scoase, nici pentru că a scos PSD-ul de la guvernare – nu se pune problema de așa ceva. Dar rămâne în istorie că după nouă ani de când e președinte, Ciolacu va fi al 9-lea prim-ministru din mandatul său. E dezastru în educație, transporturi etc. Sper să-l lase în funcție pe Ciolacu, președintele partidului”, a mai transmis Victor Ponta, conform sursei citate.

To Top