Stiri Politice

Klaus Iohannis, umilit în direct! Greşelile uriaşe ale şefului statului. România a pierdut enorm în 9 ani

Hoțul de la Interne reprezintă România în continuare! Cătălin Drulă: După aproape o lună, și-a dat seama și Iohannis că Bode a furat

Klaus Iohannis, umilit în direct! Greşelile uriaşe ale şefului statului. România a pierdut enorm în 9 ani. Sunt acuzaţii absolut devastatoare la adresa lui Iohannis. Politica externă a acestuia este pusă la îndoială cu un an înaintea expirării celui de-al doilea mandat.

Klaus Iohannis este făcut praf de istoricul și diplomatul Theodor Paleologu. Ultimul spune că Iohannis e nul la capitolul diplomație. Nu face decât să-și plimbe peste tot „fața tristă” pe care o știu și românii. Paleologu a mai spus că Iohannis e un mare ahtiat de poze. Le confundă cu activitatea diplomatică.

„Eu de acum câțiva ani spuneam că președintele Iohannis e nul la capitolul diplomație. În sine, eu nu sunt ostil deplasărilor prezidențiale dacă au un rost. Foarte bine, să fie cât mai activ președintele, să călătorească cât mai mult, să meargă în cât mai multe țări, dacă are rost.

Nu știu dacă are rost, sentimentul meu e că nu prea, pentru că plimbă peste tot aceeași față tristă pe care o știm și-n România. Adică el nu se shcimbă când ajunge sub alte ceruri, sub alte constelații, nu e altfel decât îl știu. Cum îl știm în România e și acolo, lumea-l vede cum e”, a declarat Theodor Paleologu, în direct pe B1 TV.

Klaus Iohannis, umilit în direct!

Acesta a precizat apoi că s-ar fi bucurat dacă Iohannis ar fi reușit să-l convingă pe președintele Braziliei să schimbe partitura în privința războiului din Ucraina. Un astfel de „miracol”, însă, nu a fost posibil. „Eu aș vrea să văd rezultatele. Poa’ să-și ia câte vacanțe vrea, să joace golf, să facă schi, problema e de rezultate, or, așa cum am spus și-n 2019 și repet acum, e foarte slab la capitolul diplomației.

Dânsul confundă pozele cu activitatea diplomatică. E un mare ahtiat de poze. E adevărat că e bun în poze, arată bine lângă Lula (preșeidntele Braziliei), îți crește inima cât o varză când îl vezi pe președintele nostru că e înalt… minunat, dar să nu confundăm pozele cu rezultatele diplomatice.

Țin minte materiale electorale ale președintelui Iohannis de acum câțiva ani, în care erau numai poze, poze, poze, poze, poze peste poze nimic concret, dar mulți români probabil sunt satisfăcuți sau erau satisfăcuți mai de multm având impresia că e un mare diplomat, dar nu e un mare diplomat”, a mai declarat Theodor Paleologu, conform sursei citate.

To Top