Stiri Politice

Klaus Iohannis, umilit în direct! Dezvăluirile care îl distrug pe şeful statului: O chestie de neam prost

Umilinţă totală încasată de Klaus Iohannis! Cu cine a fost comparat preşedintele României
Klaus Iohannis, Sursa foto Administratia Prezidentiala

Klaus Iohannis, umilit în direct! Dezvăluirile care îl distrug pe şeful statului. Toată lumea l-a făcut praf pe preşedinte după ultima sa vizită în Japonia. Iohannis a fost criticat dur pentru că a ales să meargă la Tokyo cu un avion de lux închiriat din Luxemburg.

Victor Ponta sare la gâtul lui Klaus Iohannis. Totul se întâmplă pentru că şeful statului a mers în Japonia cu un avion de lux.

Fostul lider social-democrat spune că este dezgustat de atitudinea lui Klaus Iohannis. Mai mult, se pare că aeronava de lux cu care președintele României a mers în Japonia a făcut o escală inclusiv la Sibiu. Asta s-a întâmpla pentru pentru a o lua la bord și pe prima doamnă a țării.

Victor Ponta a catalogat alegerea lui Klaus Iohannis de a zbura cu un avion de lux în Japonia ca fiind o chestie de neam prost. ”Rolul domnului Iohannis a fost acela de a da tot ceea ce este de dat pe degeaba și de a nu cere nimic pentru România. Nu întâmplător domnia sa este foarte admirat la Bruxelles, că domnule dacă nu a cerut niciodată nimic.

Polonezii bat cu pumnul toată ziua în masă, Viktor Orban bate tot timpul cu pumnul în masă, ăia cer, austriecii zic > . Domnul Iohannis nu a cerut și nu va cere niciodată nimic, în schimb, îi place chestia asta cu luxul.

Acum ce să zic, să își ia soția din poartă cu avionul. Niciodată nu am vorbit de familie, de soție, însă aici vorbesc de o chestie de neam prost. Cu avionul plătit din banii dumneavoastră nu te duci să iei pe cineva de acasă, na, nu e taxi”, a spus Victor Ponta, în direct la România TV.

Klaus Iohannis, umilit în direct!

Fostul premier nu s-a oprit aici. S-a lăudat că atunci când a fost premier a ales să zboare cu aeronavele companiei de stat și l-a acuzat pe președintele Iohannis că își bate joc de români.

”Am zburat de multe ori când am fost demnitar, dar am zburat cu avion de la TAROM care este compania statului român. Am luat banii de la statul român, i-am dat la statul român. Am făcut un raport, a fost o comisie care a făcut un raport în 2014 care a spus > . Domnul Băsescu șmecher ca întotdeauna, a fost de acord și a spus > .

A apărut domnul Iohannis care a spus domnule eu nu zbor cu avionul cu care zboară și primul ministru și președintele Camerei și al Senatului. Eu vreau avion din ăla ca Lady Gaga, că domnule să o duc pe soție că nu m-am dus degeaba la București, m-am dus și am venit cu avionul după ea. Dacă aș fi fost votant al domnului Iohannis m-aș da cu capul de televizor când văd cum râde de mine”, a mai spus Victor Ponta, conform sursei citate.

To Top