Stiri Politice

Klaus Iohannis pleacă din România! Mişcare de ultimă a preşedintelui. Planul secret al şefului statului

Hoțul de la Interne reprezintă România în continuare! Cătălin Drulă: După aproape o lună, și-a dat seama și Iohannis că Bode a furat

Klaus Iohannis pleacă din România! Mişcare de ultimă a preşedintelui. Planul secret al şefului statului a fost devoalat. Are legătură cu aderarea ţării noastre la Schengen. Totul s-a aflat după ce prima încercare a fost un eşec total.

Klaus Iohannis nu s-a împăcat cu ideea că România a ratat aderarea la Schengen. Austria a fost cea care nu ne-a vrut la finalul anului trecut.

Acum, Klaus Iohannis are un nou plan pentru aderare. Urmează să plece, de urgenţă, din România, săptămâna viitoare. Are o vizită extrem de importantă. Iohannis a fost rezervat pe tema aderării României la spațiul Schengen, după ce țara noastră a ratat aderarea la finalul anului trecut.

În Europa se vorbește tot mai apăsat despre faptul că, în cursul acestui an, Bulgaria și România ar putea face o nouă încercare de aderare. Săptămâna viitoare, președintele Klaus Iohannis va efectua o vizită în Bulgaria, acolo unde se va întâlni cu omologul său bulgar. România și Bulgaria vor primi, împreună, votul pentru aderarea la spațiul Schengen.

Klaus Iohannis pleacă din România!

Deși în această perioadă s-au discutat probleme legate de spațiul Schengen în Consiliul JAI, aderarea României și Bulgariei nu s-a regăsit niciodată pe ordinea de zi. Totuşi, Iohannis ar vrea să forţeze un nou vot. Ar fi o ultimă bilă albă pentru acesta, pe finalul celui de-al doilea său mandat la Palatul Cotroceni.

La finalul anului 2024, România îşi va alege un nou preşedinte. Iohannis nu mai are dreptul să candideze, având deja două mandate. Alegerile prezidenţiale 2024 vor avea loc la finalul anului viitor. Momentan, niciun candidat important al celor mai mari partide nu a fost desemnat în mod oficial. Cei de la PSD ar avea de ales între Mircea Geoană sau şeful partidului, Marcel Ciolacu. PNL ar merge pe mâna actualului preşedinte, Nicolae Ciucă. AUR nu are, de asemenea, un candidat. Ar putea forţa cu şeful formaţiunii, George Simion.

To Top