Stiri Politice

Klaus Iohannis, luat la bani mărunți! “Cât aţi plătit pentru avionul privat închiriat?”

Umilinţă totală încasată de Klaus Iohannis! Cu cine a fost comparat preşedintele României

Președintele Klaus Iohannis este luat la bani mărunți. Moşteanu de la USR cere informaţii privind costul vizitei preşedintelui în Japonia.

Purtătorul de cuvânt al USR, Ionuţ Moşteanu, îi cere preşedintelui Klaus Iohannis să precizeze care a fost costul vizitei în Japonia şi cum a fost selectată firma care a asigurat transportul.

Într-o postare pe Facebook, el anunţă că a depus cerere oficială pentru a primi răspuns la cinci întrebări legate de această vizită.

“Domnule Klaus Iohannis, care a fost costul total al vizitei oficiale în Japonia? Cât aţi plătit pentru avionul privat închiriat? Acel palat zburător cam kitschos, specific oligarhilor, dar nu pot discuta gusturile Preşedintelui. Cine a făcut parte din delegaţia oficială? Cum a fost selectată firma care a asigurat transportul? Ce aţi căutat la Sibiu, domnule Preşedinte? Cum se justifică escala acolo?”, sunt cele cinci întrebări.

O vizită opulentă pentru preşedintele Klaus Iohannis

Deputatul USR Claudiu Năsui a criticat miercuri “vizita opulentă” a preşedintelui la Tokyo.

“Ghiciţi pe ce cheltuie statul 400.000 euro din taxele dumneavoastră? O vizită opulentă pentru preşedintele Iohannis şi soţia la Tokyo. Cu un jet privat cum nici Ceauşescu nu visa, cu dormitor şi restaurant gourmet la bord. Culmea este că prima escală în drum spre Tokyo a făcut-o la… Sibiu”, scria Năsui pe Facebook.

Preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, vicepreşedinte PNL, a declarat miercuri că deplasarea cu un avion privat a preşedintelui Klaus Iohannis în vizita oficială pe care a efectuat-o în Japonia este justificată, având în vedere importanţa acestui eveniment în cadrul căruia a fost semnat şi Parteneriatul strategic între cele două ţări.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că a mers împreună cu premierul Nicolae Ciucă în vizită în Japonia cu un avion de linie şi a adăugat că România “merită să aibă o aeronavă prezidenţială”.

To Top