Stiri Politice

Klaus Iohannis, făcut praf în direct! Acuzaţii fără precedent la adresa preşedintelui. Nu mai are nicio şansă

Klaus Iohannis, făcut praf în direct! Acuzaţii fără precedent la adresa preşedintelui. Nu mai are nicio şansă
Klaus Iohannis, Sursa foto Administratia Prezidentiala

Klaus Iohannis, făcut praf în direct! Acuzaţii fără precedent la adresa preşedintelui. Nu mai are nicio şansă în politică după ce îi va expira al doilea mandat de preşedinte al ţării. Un fost competitor în alegerile prezidenţiale dă de pământ cu şeful statului.

Klaus Iohannis a dezamăgit foarte multă lume în cele două mandate de preşedinte. Unul dintre aceştia este un fost competitor din alegerile trecute. Theodor Paleologu lansează atacuri dure la adresa preşedintelui României.

Paleologu a atacat, sistematic, toate proiectele pe care le-a susţinut Klaus Iohannis. Spune că pe niciunul dintre acestea nu le-a dus la bun sfârşit. Mai mult, Paleologu ironizează şi sloganurile lui Iohannis.

„România Educată” a fost întotdeauna o păcăleală, mai susţine fostul candidat la preşedinţia României. „N-a spus nimic clar, a fost întotdeauna o păcăleală «România Educată». Toate sloganele astea ale lui Iohannis sunt niște formule de o găunoșenie absolută.

Klaus Iohannis, făcut praf în direct!

«România lucrului bine făcut» mie mi se pare una dintre cele mai mari păcăleli din istoria gogoșilor electorale române. După aia, «Pas cu pas», adică tot pe loc, pe loc, pe loc, «România Educată»… «România Normală» e ambiguă formula pentru că nu știi exact ce înseamnă «România normală». Tu l-ai luat în serios vreodată?”, a declarat Theodor Paleologu.

Cât despre proiectul prezidențial „România Educată”, Paleologu a atacat frontal. „Eu tare mă tem că și dezbaterile ar fi foarte haotice, îți spun sincer. Așa cum poate reiese din ce spuneam mai devreme, aici nu e vorba doar de incapacitatea lui Iohannis de a face orice, ne-am dumirit cu asta. Cred că, iarăși, e mai profund, din păcate, pentru că sistemul e bolnav și sunt foarte mulți oameni care au interes ca această boală să se perpetueze”, a spus Paleologu, în direct pe B1 TV.

Intelectualul nu s-a oprit aici. „Eu n-am mare încredere în minister. Adică nu că n-am mare încredere, n-am nicio încredere în Ministerul Educației, în specialiștii din Ministerul Educației, în rectori. Din păcate, sistemul educațional românesc e atât de viciat încât nu cred că poate genera o schimbare semnificativă în bine din interior, chiar nu cred lucrul acesta”, a adăugat Theodor Paleologu, conform sursei citate.

To Top