Stiri Politice

Klaus Iohannis este la un nivel de încredere mai mic decât atunci când a tăiat Băsescu salariile

Klaus Iohannis este la un nivel de încredere mai mic decât atunci când a tăiat Băsescu salariile
klaus iohannis. sursa: facebook

Victor Ponta a vorbit despre evenimentul organizat la Iași de Ziua Unirii Principatelor Române, la care Klaus Iohannis nu a participat, deși este președintele României.

„Doamna Miroiu (Mihaela Miroiu, prof. univ. dr. SNSPA) este șefa de foci, umblă cu peștele la foci, dar observația este corectă. (nicio femeie nu a fost prezentă la ceremonia de la Iași) Să facem o diferență între foci și dresori de foci. ”Eroul meu”, Klaus Iohannis, sigur că nu era să-și piardă timpul la Iași, unde crezi că a schiat pe 24 (ianuarie 2023)?

Am intrat pe pagina (de Facebook) lui Iohannis, atunci cu Schengen, m-a bătut rău de tot (la înjurături primite), cred că luat vreo 15.000 de comentarii. Nu mi s-a părut că l-a afectat. Eu luam în serios, făceam ședință ”Hai să reparăm lucrurile.” Eu eram la 7 cu toată lumea, să facem să dregem.

Noi PSD-iștii suntem obișnuiți să ne înjure, liberalii zic ”Noi suntem aiă care salvează România de ciuma roșie.” (Marcel) Ciolacu (președintele PSD) a reacționat ca noi, ca PSD-iștii, ”Când e de nasoale veniți la noi, dar în rest ne înjurați.”

Ție nu-ți place că deodată îi apucă iubirea de ie, deodată îi vezi în ie. La NATO cred că nu te duci în ie, și îi apucă, toți sunt cu ie, dorm în ițari și dorm în opinci. Dincolo de faptul că voiam să fiu ”populist”, la treaba cu Dusterul am avut o chestie să merg cu o mașină fabricată în România, în Ford nu încăpeam, dacă salariul meu este plătit din taxe si impozitele plătite de companii, nu era normal să merg cu Dusterul. Dacă e fabrică BMW în România ia BMW. Eu cred că și iile or să le facă în Ungaria”, a spus, miercuri, Victor Ponta, citat de capital.ro.

Klaus Iohannis este la un nivel de încredere mai mic decât atunci când a tăiat Traian Băsescu salariile și pensiile

„Nu vă simțiți reprezentat de Guvernul PSD-Iohannis?”, l-a întrebat Ionuț Cristache.

La această întrebare, Victor Ponta a răspuns simplu „am greșit, nu i-am votat”.

„Iohannis este la un nivel de încredere mai mic decât atunci când a tăiat Traian Băsescu salariile și pensiile. Povestea e că cei din față sunt de la partide, însă partea interesantă este că rândul 2-3-4, aia îți spune ce înseamnă 24 ianuarie, am întrebat și eu niște oameni și nu mai era nimeni.

Dacă ar fi mâine alegeri cine ar veni la vot? Ăia de la partide, de la CJ. Vreau să spun că în 2011, în 24 ianuarie erau puhoaie de oameni pe străzi, a fost o chestie atunci în sensul că o să ne fie bine, așa am simțit-o eu atunci, nu era doar ”puie” Băsescu.

În 2013, când a fost tragedia cu copilul omorât de câine, toată lumea: ”Jos Guvernul, pușcărie (Sorin) Oprescu” (fostul primar al Bucureștiului), aia care urlau cu ”jos toată lumea” sunt acum la putere. A ieșit Vasile Voiculescu ”Domnule, nu se poate să facem o analiză.”, nu mai ceri pușcării, demisii, azi cred că a fost publicat pe surse aia cu demisia lui Nicușor Dan (primarul general al Capitalei). A fost într-o dezbatere cu (Silviu) Prigoană și a zis că ”Dacă nu rezolv (problema) cu câinii (maidanezi din București în primele șase luni ale mandatului meu) îmi dau demisia.””, a adăugat fostul premier al României.

To Top