Stiri Politice

Klaus Iohannis e terminat! Ce se întâmplă în spatele uşilor închise. Victor Ciutacu anunţă finalul politic al preşedintelui

Îl respinge Iohannis pe Marcel Ciolacu pentru funcția de premier? "Dreptul constituțional este al președintelui"

Klaus Iohannis e terminat! S-a aflat ce se întâmplă în spatele uşilor închise. Victor Ciutacu anunţă finalul politic al preşedintelui României. Într-o postare extrem de virulentă pe facebook, vedeta de la România TV îl compară pe Iohannis cu Traian Băsescu.

Klaus Iohannis e tot mai criticat în ultima vreme. Asta după ce şeful statului a stârnit un val de revoltă în rândul românilor pentru că a închiriat un avion privat luxos pentru deplasarea în Japonia şi Singapore.

Ciutacu aseamănă felul în care Klaus Iohannis a ajuns să fie criticat în spaţiul public cu modul în care a fost executat politic fostul preşedinte Traian Băsescu. Asta s-a întâmplat tot pe finalul celui de-al doilea mandat.

Vedeta  România TV crede că aceste nemulţumiri sunt provocate de forţe oculte, care odată ce se folosesc de unii oameni politici, preferă să-i elimine din atenţia publicului prin diverse metode.

Klaus Iohannis e terminat!

„Cu vreo doi ani înainte de sfârșitul celui de-al doilea său mandat, Băsescu a început să fie executat violent din interior. Firul roșu a fost corupția cercului său intim, neamurile și instituția Udrea. Cu mai puțin de doi ani înaintea finalizării mandatului numărul doi, Iohannis începe să fie executat. Firul roșu e ciocoismul, al lui și al singurului său neam apropiat, instituția Carmen. Autorii-s aceiași, „narativul” diferă olecuță. Asta dacă nu se umblă și la dosarul casei luată cu acte false”, a spus Victor Ciutacu, pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis, au fost primiţi, marţi dimineaţa, la Palatul Imperial din Tokyo, de Împăratul Japoniei, Naruhito, şi Împărăteasa Japoniei, Masako, informează Agerpres. Discuţiile s-au purtat pe segmente separate: preşedintele Iohannis cu Împăratul Naruhito, respectiv Prima Doamnă cu Împărăteasa Masako. De asemenea, Klaus Iohannis a susținut marți, 7 martie, la Tokyo, declarații de presă comune cu Prim-ministrul Japoniei, Fumio Kishida.

To Top