Stiri Politice

Klaus Iohannis, de nerecunoscut! Atacuri dure la adresa preşedintelui: ‘Nu îi mai pasă deloc de lucrurile pe care le-a clamat’

S-a aflat cine îi va lua locul lui Klaus Iohannis! Surpriză uriaşă înaintea alegerilor prezidenţiale. Este dezvăluirea momentului

Klaus Iohannis, de nerecunoscut! Atacuri dure la adresa preşedintelui. Cei din opoziţie îl fac praf pur şi simplu pe şeful statului. Preşedintele celor de la USR, Cătălin Drulă, a lansat o serie de acuzaţii devastatoare la adresa lui Iohannis.

Drulă susţine că Iohannis a uitat de promisiunile pe care le-a făcut românilor. Pentru a avea PNL la guvernare, a acceptat şi o alianţă cu cei de la PSD.

Mai mult, Drulă susţine că Iohannis îşi doreşte linişte, având în vedere dosarele din jurul lui. El a mai afirmat că Iohannis îşi doreşte ca justiţia să nu deranjeze politicienii. Cătălin Drulă a precizat că trei sferturi dintre români sunt nemulţumiţi.

„România guvernată de PSD şi PNL arată prost, arată ca o ţară în care sunt scumpiri continue, în care sunt ingerinţe în justiţie ale actualei puteri, arată ca o ţară cu o democraţie în regres, în care oamenii trăiesc mai prost.

Dar arată şi ca o ţară care este nemulţumită de acest lucru, peste trei sferturi de români sunt nemulţumiţi de direcţia în care merge România şi o ţară în care vom avea alegeri, e o ţară în care există speranţă că lucrurile astea se vor schimba.

În 2024 avem patru rânduri de alegeri în care noi mergem cu un mesaj şi o platformă clar opusă acestui fel de a guverna, de plagiatiri, de licitaţii aranjate, de folosire a serviciilor secrete împotriva adversarilor şi alte lovituri date democraţiei. Asta e poza zilei. Iohannis îşi doreşte ca justiţia să nu deranjeze politicienii”, a precizat Drulă, conform Prima News.

Întrebat când l-a reevaluat pe Klaus Iohannis, liderul USR a spus că l-a evaluat încă de dinainte de a intra în politică.„Asta este puţin complicat. Eu pe Klaus Iohanis l-am evaluat şi când nu eram în politică. Soluţia Iohannis de la Grifco prin 2009, l-am văzut cum s-a lăsat folosit de Crin Antonescu şi Victor Ponta, nu mi-a dat o imagine bună.

Dar nu îl cunoşteam ca un simplu cetăţean. Apoi a prezentat o speranţă pentru că spunea lucrurile corect, pe gură le spunea. Noi l-am propus pe Dan Barna candidat la prezidenţiale tocmai pentru că am vrut să propunem altceva României.

Klaus Iohannis, de nerecunoscut!

Apoi am intrat într-o relaţie instituţională, în 2020, în decembrie, preşedintele care a numit un premier, pe Florin Cîţu, noi făceam parte din acel guvern. În acel an mi-am dat seama, am avut proba indubitabilă că este un om căruia nu îi pasă deloc de lucrurile pe care le clama: lupta cu PSD spus pronunţat, într-un anumit fel”, a adăugat Drulă.

El a explicat că USR a fost dat afară de la guvernare. „Ca să fie clar, USR nu a plecat, a fost dat afară de la guvernare de Iohannis. Toată interacţiunea pe care am avut-o în anul 2021 mi-am dat seama că e un om căruia îi convine acest sistem, că România poate doar combinăgeala asta pesedisto-penelistă”, a mai precizat Drulă.

De asemenea, liderul USR a adăugat că preşedintele are beneficii directe şi că îşi doreşte linişte la finalul mandatului. „Cred că are beneficii directe,sunt nişte dosare în jurul dumealui şi ale familiei. Cred că e legat de acele case, cred că a fost audiată soţia. Senzaţia mea e că îşi doreşte linişte după mandat”, a subliniat Drulă, conform sursei citate.

To Top