Stiri Politice

Iohannis ignoră problemele din justiţie! Cătălin Drulă: Persoane lipsite de integritate, promovate în funcţii importante

Klaus Iohannis, după ce s-a întâlnit cu Maia Sandu: Noi nu vom ceda

Iohannis şi Predoiu ignoră problemele din justiţie, spune președintele USR, Cătălin Drulă, care precizează că persoane lipsite de integritate sunt promovate în funcţii importante.

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, îi critică pe preşedintele Klaus Iohannis şi pe ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, pentru faptul că “ignoră problemele grave” din justiţie, susţinând că în cele mai importante funcţii sunt promovate persoane “lipsite de integritate”.

“Asta este justiţia lui Iohannis şi a lui Predoiu, cea în care o judecătoare care face scăpat, cu o pedeapsă ultra blândă, un violator al unei fetiţe de 13 ani, este promovată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie? Asta este o justiţie normală? O altă judecătoare care achită o persoană care era acuzată de o mită de un milion de euro, cazul cu denunţătoarea Socol, este promovată la Curtea de Apel”, a precizat Cătălin Drulă, președintele partidului Uniunea Salvați România.

Cătălin Drulă: PSD şi PNL vor să îndepărteze atenţia de la problemele reale

Conform preşedintelui USR, subiectele “aruncate” pe piaţă de PSD-PNL în ultimele zile, de la taxarea magazinelor cu case self-pay, la robotul Ion care îl consiliază pe premierul Ciucă, “nu sunt decât perdele de fum menite să acopere problema scumpirilor şi derapajele” tot mai grave din justiţie.

“PSD şi PNL vor să îndepărteze atenţia de la problemele reale: scumpirile şi asaltul asupra justiţiei, regresele democratice pe care le vedem în România. Cazul Hexi Pharma? Nu mai este niciun vinovat, dosarul a fost aruncat la coş. Cazul Gabriel Oprea la fel, a murit un om acolo, cazul se prescrie. Aşa arată un stat eşuat, un stat cu o justiţie capturată: toate dosarele sunt aruncate la coş, iar o persoană care are o reţea în justiţie, doamna Savonea, este promovată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie”, a mai precizat Cătălin Drulă, conform unui comunicat transmis de Uniunea Salvați România.

To Top