Stiri Politice

Înţelegerea secretă dintre PSD şi Klaus Iohannis, devoalată! Dezvăluirile care aruncă în aer România. S-a decis să spună totul

S-a aflat cine îi va lua locul lui Klaus Iohannis! Surpriză uriaşă înaintea alegerilor prezidenţiale. Este dezvăluirea momentului
Klaus Iohannis, Sursa foto Administratia Prezidentiala

Înţelegerea secretă dintre PSD şi Klaus Iohannis, devoalată! Dezvăluirile care aruncă în aer România. S-a decis să spună totul în plin scandal între PSD şi PNL. Un fost şef al PNL provoacă un adevărat cutremur la cel mai înalt nivel.

Klaus Iohannis este menţinut în funcţie doar de PSD. Asta spune fostul preşedinte al PNL şi premier Ludovic Orban. Acesta devoalează înţelegerea secretă dintre preşedinte şi scoali democraţi.

Ludovic Orban nu s-a mai abţinut şi a dat cărţile pe faţă. A vorbit despre înţelegerea pe care PSD ar avea-o cu Klaus Iohannis. PNL este atras într-o capcană care-l poate transforma într-un vasal al social-democraților, mai spune fostul lider liberal.

Mai mult, Ludovic Orban a vorbit şi despre Virgil Popescu. A spus că nu se simte vinovat de faptul că l-a adus în guvern pe acesta. La vremea respectivă părea un specialist cu experiență. Pe de altă parte, Orban a recunoscut că acesta a făcut o serie de greșeli uriașe, mai ales după liberalizarea pieței energetice și declanșarea crizei.

“Când am fost eu premier nu a făcut nimeni presiuni să-l numesc, fusese secretar de stat de 2 ori in Ministerul Energiei, deci avea experiență. La ora actuală, V. Popescu este “ținut în viață” de Iohannis.

Eu am votat împotriva măsurilor catastrofale propuse de el și de ministerul Energie, s-au modificat de 6 ori reglementările, a fost bulversată complet piața, pratic s-a introdus un factor suplimentar de instabilitate. Ulterior, eu am inițiat și am votat 2 moțiuni împotriva lui V. Popescu”, a afirmat liderul formațiunii Forța Dreptei, în direct la Realitatea Plus.

Înţelegerea secretă dintre PSD şi Klaus Iohannis, devoalată!

Fostul premier și lider al PNL a afirmat că șeful statului beneficiază de spijinul social-democraților. “Pe Iohannis îl ține în viața PSD. Dacă ar vota pentru suspendare, s-ar forma o majoritate parlamentară și s-ar ajunge la referendum de demitere. După analizele noastre, ar avea un scor de 80% în favoarea demiterii.

Planul lui este ca după viitoarele alegeri să fie o formulă președinte PSD – premier PNL, pentru se păstra guvernarea și a avea posibilitatea de a reveni (K. Iohannis – N.R.) pe o funcție echivalentă celei de președinte, cea de premier. Ceea ce nu înțelege nici Iohannis, nici PNL, este că PSD vrea toată puterea.

Uitați-vă că aproape toate deciziile de guvernare vin de la PSD. Eu nu cred că PSD vrea să distrugă PNL, ci să-l transforme în vasal, să-i reducă din putere,” a afirmat Orban, conform sursei citate.

To Top