Stiri Politice

Hoțul de la Interne reprezintă România în continuare! Cătălin Drulă: După aproape o lună, și-a dat seama și Iohannis că Bode a furat

PNL face scut în jurul lui Lucian Bode: Avem toată încrederea în secretarul general

Cătălin Drulă a comentat recentele declarații ale lui Klaus Iohannis despre scandalul de plagiat în care este implicat Lucian Bode, ministrul de Interne.

„După aproape o lună, și-a dat seama și Iohannis, șeful României Educate, că Bode a furat și nu e chiar în regulă treaba asta și dă semnal la partid să facă ceva”, afirmă liderul USR, Cătălin Drulă, după declarațiile șefului statului.

„După aproape o lună, și-a dat seama și Iohannis, șeful României Educate, că Bode a furat și nu e chiar în regulă treaba asta și dă semnal la partid să facă ceva. Dar nu acum, la rotativa din mai. Între timp, hoțul de la Interne reprezintă România în continuare în fața partenerilor europeni și negociază aderarea la Schengen”, scrie pe Facebook Cătălin Drulă.

Liderul USR afirmă că „ăsta e ritmul de schimbare pe care îl preferă Iohannis”.

Cătălin Drulă, despre Klaus Iohannis: Dar scăpăm de el anul viitor și avem o șansă

„De asta de opt ani cu Iohannis președinte, nu s-a schimbat aproape nimic în țara asta și nici nu se va schimba câtă vreme este președinte. Dar scăpăm de el anul viitor și avem o șansă”, încheie Drulă.

Președintele Klaus Iohannis a spus joi că se așteaptă ca până la rocada guvernamentală să se ia o decizie în cazul acuzațiilor de plagiat la adresa ministrului de Interne Lucian Bode. „Am încredere că în PNL și domnul Bode personal vor analiza aceste chestiuni și impactul politic”, a spus Iohannis.

„Din câte am înțeles din spațiul public nu chiar așa a spus comisia, dar este adevărat că acolo sunt probleme. Aceste probleme trebuie luate, după părerea mea, foarte în serios, și eu am încredere că în PNL și domnul Bode personal vor analiza aceste chestiuni și impactul politic”, a declarat șeful statului.

To Top