Stiri Politice

Guvernul a tăiat salariile cu 25%. Acuzaţii devastatoare la adresa lui Nicolae Ciucă. Dezvăluiri incredibile ale Opoziţiei

Guvernul a tăiat salariile cu 25%. Acuzaţii devastatoare la adresa lui Nicolae Ciucă. Dezvăluiri incredibile ale Opoziţiei

Guvernul a tăiat salariile cu 25%. Acuzaţii devastatoare la adresa lui Nicolae Ciucă. Dezvăluiri incredibile ale Opoziţiei. Liderul USR, Cătălin Drulă, susține că inflația a mâncat 25% din veniturile românilor. Asta s-a întâmplat de de când a preluat guvernarea coaliția formată din PSD, PNL și UDMR.

Nicolae Ciucă este considerat direct responsabil de aceste probleme. Cătălin Drulă dă de pământ cu Executivul PSD-PNl. „Guvernul PSD-PNL a tăiat deja salariile cu 25%. Atât a mâncat inflația din venituri de când au venit ei la guvernare”, a scris Drulă, miercuri, pe Facebook.

Într-o intervenție în direct pe B1 TV, liderul USR reclama că „gaura” din bugetul de stat e mult mai mare de 20 de miliarde. „E fără precedent ca un buget al României, votat în decembrie, la trei luni de execuție să ajungă într-un astfel de impas. Noi am spus de atunci că e un buget construit pe minciună. La trei luni, cheltuielile sunt mai mari cu aproape 25 de miliarde de lei decât veniturile și acest Guvern se împrumută în disperare și a este împrumuturi ajung în scumpirile pe care le văd toți românii.

Guvernul a tăiat salariile cu 25%

De când e acest Guvern în funcție, inflația e de 30% și asta e doar inflația medie, dacă nu ne uităm la alimente, la mâncare, unde prețurile sunt și mai mari. E o politică fiscală dusă de acest Guvern și de ministrul Câciu, o politică inflaționistă, una care duce la scumpiri și una mincinoasă”, declara Cătălin Drulă, conform sursei citate.

Deja au apărut în spaţiul public mai multe voci din coaliţie care vorbesc de tăieri, dar şi de concedieri în rândul bugetarilor. Chiar dacă Nicolae Ciucă a negat aceste lucruri, mai mulţi miniştri le-au spus clar. Este vorba despre Marcel Boloş sau de şeful de la Finanţe, Adrian Câciu.

Mai mult, în spaţiul public s-a vorbit deja de alegeri anticipate. PSD şi PNL ar putea să candideze împreună la toate scrutinurile.

To Top