Stiri Politice

Greşeala uriaşă a lui Liviu Dragnea! Gafa care l-a scos din politică. Un apropiat al acestuia a dat cărţile pe faţă

Greşeala uriaşă a lui Liviu Dragnea! Gafa care l-a scos din politică. Un apropiat al acestuia a dat cărţile pe faţă
Liviu Dragnea, sursa foto facebook

Greşeala uriaşă a lui Liviu Dragnea! Gafa care l-a scos din politică pe fostul şef al celor de la PSD. Un apropiat al acestuia a dat cărţile pe faţă. Anca Alexandrescu, fostul consilier al lui Dragnea, scoate la iveală amănunte absolut uluitoare din interior.

Anca Alexandrescu a dat cărţile pe faţă în privinţa lui Liviu Dragnea. Spune că şi -a dat seama de momentul în care și-a dat seama că lucrurile se vor sfârși rău pentru Liviu Dragnea. Legile Justiţiei au fost cele care au dus la sfârşitul lui Dragnea în politica mare.

Anca Alexandrescu a făcut dezvăluiri absolut uluitoare din interiorul PSD atunci când Dragnea era preşedinte. „Eu i-am spus tot timpul că partidul va pierde alegerile dacă vom continua pe linia asta. Trebuie să-l întrebați pe el. Am participat la toate ședintețele de partid, toți aveau dosare penale și cereau în mod insistent să se schimbe codurile și Legile Justiției. Au fost discuții în toate ședințele, asta poate spune și doamna Dăncilă.

Cel mai convenabil era să se spună că numai Dragnea voia asta. Discuția finală despre cine să pună premier a avut loc între Dragnea și Arsene. Înainte de ziua nominalizării era hotărât să o pună pe Carmen Dan prim-ministru, iar Arsene l-a convins să o pună pe Dăncilă. După ce Dragnea a întrat în pușcărie Arsene a rămas mâna dreaptă a lui Dăncilă”, a declarat Anca Alexandrescu în cadrul podcastului „România lui Cristache”.

Aceasta a fost întrebată și dacă Liviu Dragnea a fost dat jos de oamenii serviciilor din partid. „Cu siguranță da. La momentul respectiv a înțeles și a încercat să redreseze lucrurile. Atunci m-a rugat să o ajut pe Carmen Dan, a apărut conflictul cu numirea șefului Poliției Capitalei, care are rang de secretar de stat și trebuie numit de premier. A început jihadul în partid și Dragnea a convocat CEX, eu am pregătit-o pe Carmen Dan. Tudose nu mai vorbea cu mine, era un război al informațiilor pe surse, au fost două CEX-uri la o zi distanță.

Consilierul domnului Tudose (Felix Rache n.r.) tot dădea informații pe surse despre ce se întâmpla în CEX, dar nu avea nicio legătură cu ce se întâmpla de fapt. Eu mă duceam în CEX și spuneam ce se întâmpla. Din 20 de organizații au mai rămas doar trei care-l mai susțineau pe Tudose.

Carmen Dan a povestit ce s-a întâmplat, s-au făcut mincinoși între ei. La sfârșitul ședinței Tudose a sărit să dea în mine. S-a pus Dragnea între noi. El spunea că dau informații la presă. M-a scuturat și a țipat la mine, dar acum suntem prieteni, ne-am împăcat. De față era toată lumea din CEX, nu mai contează, am trecut peste… Mi-a zis că dau informații false pe surse.

Atunci vicepremier era domnul Ciolacu. A plecat și el atunci, nu s-a întors în Guvernul Dăncilă. Dar după a preluat partidul. Acum Ciolacu spune că dl. Tudose trebuie să se întoarcă la Guvern, erau în aceeași gașcă. Acum Mihai e supărat și pe bună dreptate pentru că sunt băieți care încearcă să-i impună lui Ciolacu un anumit candidat la prezidențiale din afara partidului. Pe domnul Geoană”, a răspuns Anca Alexandrescu.

Greşeala uriaşă a lui Liviu Dragnea!

Apoi, Anca Alexandrescu a vorbit și despre relația dintre Liviu Dragnea și Klaus Iohannis. „Era proastă în sensul că în momentul în care s-a decis să fie pusă Viorica Dăncilă nu a mai fost de acord să aibă nici SPP, pentru că știa că informațiile ajung direct la Iohannis. Ei sunt niște profesioniști, dar au o structură de informații, adună informații.

Când m-am dus la Guvern, în timpul lui Ponta, a fost un scandal cu o mașină cu care mergea el, un Mercedes. Eu încercam să-i transmit că este o vulnerabiliate uriașă. Când m-am instalat la Guvern au venit cei de la biroul de presă să-mi spună că este un ofițer SPP care stă de vorbă cu jurnaliștii și îi chestionează. Eu le-am spus că SPP-ul n-are ce să caute acolo și m-a sunat dl. Pahonțu. L-am întrebat ce atribuții are omul de la SPP la biroul de presă să-i chestioneze pe jurnaliști.

I-am spus că nu sunt de acord să mai stea acolo cu jurnaliștii. După l-a sunat pe tata, cu care se cunoștea de mulți ani, și mi-a zis că e prietenul lui, și i-am închis telefonul tatei. Părerea mea despre Pahonțu este că este foarte mult legendat, sunt alții care se ascund în spatele lui.

Într-adevăr, când relațiile dintre el și Viorica Dăncilă s-au deteriorat, ea și-a luat pază SPP și mergea cu ei la întâlnirile cu Dragnea. El le-a cerut miniștrilor să nu aibă pază de la SPP. Nu vreau să mai candidez, nu vreau să mai am vreo relație cu politica”, a completat Anca Alexandrescu.

To Top