Stiri Politice

Greşeala uriaşă a celor de la PSD! Strategia prin care social democraţii nu au nicio şansă. S-a aflat totul

"Ciolacu este cel mai bun prieten al boierilor de la Bruxelles"

Greşeala uriaşă a celor de la PSD! Strategia prin care social democraţii nu au nicio şansă. S-a aflat totul. Social democraţii lui Marcel Ciolacu ar vrea să ia din voturile celor de la USR. Nu are însă nicio şansă, conform sociologului Alfred Bulai.

„În general, asta ține de o inabilitate totală. Tu, dacă n-ai dușmani… mori și tu. În al doilea rând, niciodată nu vei reuși să câștigi electoratul unui partid radical diferit de al tău. Nu reușești chestiunea aceasta. Dacă ești de stânga și te adresezi oamenilor mai săraci, nu te gândi că îi convingi pe cei care au vilă și jacuzzi în curte. Este o naivitate.

În al treilea rând, dacă vrei să nu te mai critice respectivii, iarăși este o prostie. Eu le spun studenților care vor să facă politică așa: dacă vor să facă politică trebuie să-și facă un vaccin: iar vaccinul acela este o critică severă, socială, la adresa lor.

Dacă ești ca apa sființită, adică nu faci bine, nu faci rău, nici voturi nu iei. Nu contezi. Cu alte cuvinte, trebuie să ai și adversari. Așa este politica”, a zis sociologul Alfred Bulai, conform dcnews.ro.

Greşeala uriaşă a celor de la PSD!

Jurnalistul Val Vâlcu crede că aceasta este tactica PSD pentru a obține 51% la prezidențiale. „În sensul că ai nevoie de electorat și de acolo, dar și de dincolo. Nu poți să mergi doar cu electoratul tău stabil”, a zis ziaristul.

„Această strategie este greșită. Când se va produce rotativa la Palatul Victoria, vom vedea imediat că reînvie cultura protestului în România. Și atunci întrebarea este cine poate să vină politic alături de tine. Singura sursă de câștig a PSD poate să vină din zona AUR, nu din zona USR. Or fi și USR-iști care ar vota PSD, dar probabil îi numeri pe degete”, a adăugat Alfred Bulai, conform sursei citate.

To Top