Stiri Politice

Gestul făcut de Diana Șoșoacă a înfuriat toată țara: Este de-a dreptul grețos și odios

Gestul făcut de Diana Șoșoacă a înfuriat toată țara: Este de-a dreptul grețos și odios

Gestul  făcut de Diana Șoșoacă de a merge la ambasada Rusiei a înfuriat toată țara. Eurodeputatul PSD Victor Boștinaru a comentat acest subiect în direct la B1 TV.

Eurodeputatul PSD Victor Boștinaru a condamnat gestul controvesatei senatoare independente Diana Șoșoacă, care a participat vineri la un eveniment organizat de Ambasada Rusiei la București.

„Punem lămai deoparte că face bine în momente dintr-astea, dar, una peste alta, este de-a dreptul grețos și odios gestul”, a declarat social-democratul, sâmbătă, pe B1 TV, la „News Pass” cu Laura Chiriac.

„Știți care este culmea nerușinării? Politicienii de această factură se declară patrioți și, dacă ar avea o cunoaștere sumară, citirea pe diagonală a oricărei cărți de istorie, dacă ar fi citit măcar cartea lui Larry Watts «Ferește-mă, Doamne, de prieteni», ar fi putut să înțeleagă, totuși, chiar dacă e greu să citești cărți, nu e simplu, și să înțelegi…”, a declarat eurodeputatul PSD.

Ce a făcut Diana Șoșoacă

„Punem lămai deoparte că face bine în momente dintr-astea, dar, una peste alta, este de-a dreptul grețos și odios gestul pentru că transmite națiunii, din camera unde se țin telefoanele și se fac comunicațiile secrete ale Ambasadei Rusiei la București, despre așa-zisa dorință a Rusiei de a restitui tezaurul României, ceea ce este o minciună pe care nici propaganda rusă nu ne-a dat-o”, a adăugat el.

„Acest gest de nerușinare se produce la o țară care a cunoscut ocupații succesive ale Rusiei”, a subliniat Victor Boștinaru.

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost prezentă la o recepție găzduită de Ambasada Rusiei la București, cu ocazia Zilei Diplomatului Rus.

Fotografiile au fost făcute publice pe pagina de Facebook a Ambasadei Rusiei în România. Recepția a avut loc în 9 februarie, potrivit informațiilor care însoțesc imaginile. Gazda evenimentului a fost ambasadorul Valery Kuzmin. În cadrul recepției a fost prezentată o dare de seamă privind așa zisa “operațiune militară specială” a Rusiei în Ucraina și a fost organizată o expoziție de fotografii din Donbas, Zaporojie și Herson. Totodată, au fost prezentate și imagini dedicate “aniversării a 210 de ani de la Victoria în Războiul Patriotic”.

To Top