Stiri Politice

George Simion se ceartă cu Liviu Dragnea! Cum l-a umilit în direct pe fostul şef al PSD

George Simion se ceartă cu Liviu Dragnea! Cum l-a umilit în direct pe fostul şef al PSD
George Simion, sursa foto facebook

George Simion se ceartă cu Liviu Dragnea! S-a aflat cum l-a umilit în direct pe fostul şef al PSD. Primul care a atacat a fost fostul şef al camerei Deputaţilor. Dragnea a spus despre Simion că este creaţia ex adjunctului SRI, Florian Coldea.

George Simion a luat foc. A dat de pământ cu Dragnea în direct. Şeful AUR se jură că nu are nicio legătură cu Florian Coldea. Mai mult, susţine că acesta este „unul dintre cei mai toxici indivizi din spațiul public”.

„Niciodată nu l-am cunoscut pe acest domn Florian Coldea. Îl consider unul dintre cei mai toxici indivizi din spațiul public. De când a pus-o pe doamna Koveși să facă dosare… în sfârșit. De ce a spus domnul Dragnea că el este mentorul meu, mă depășește.

George Simion se ceartă cu Liviu Dragnea!

Mă întreabă lumea: Coldea îți pune candidații? NU. Coldea să-și vadă de pensia lui”, a spus George Simion, în direct la Realitatea PLUS.

Liviu Dragnea a fost cel care a atacat prima dată. În urmă cu câteva zile a spus, tot la Realitatea Plus că George Simion și partidul AUR, pe care acesta îl conduce ar avea legături cu serviciile secrete.

„Mentorul lui George Simion e Florian Coldea. A fost de la început și va fi mereu. Coldea mi-a spus. Prima discuție despre George Simion am avut-o cu Kelemen Hunor. Prin 2014-2015, nu mai țin minte. Care mi-a zis: tu știi că unul din oamenii pe care îi folosește SRI să atace maghiarimea este Simion? Nu am știut…”, a spus Dragnea, conform sursei citate anterior.

To Top