Stiri Politice

George Simion, scandal total cu Marian Oprișan: M-a amenințat prin interpuși

George Simion, scandal total cu Marian Oprișan: M-a amenințat prin interpuși

Liderul AUR, George Simion, a revenit cu noi acuzații la adresa fostului baron PSD de Vrancea, Marian Oprișan. Scandalul a izbucnit după ce Simion a prezentat una dintre proprietățile uriașe ce i-ar aparține lui Oprișan și a cerut ca ANi să-i verifice averea, iar acesta l-a acuzat pe liderul AUR că minte.

Reacția lui George Simion a venit după ce Marian Oprișan a afirmat, într-o intervenție la Realitatea Plus, că este “un mincinos patologic”, care “crede că se află în Rusia la preferații săi (…) pentru că numai acolo se pot confisca averi numai că spune un politician.”

George Simion, despre Oprișan: N-a realizat nimic pentru România

“El n-a realizat nimic pentru România, este de-a dreptul sfidător la cer, sunt imagini publice, din dronă, mi-a spus un prieten că ai impresia că este o unitate militară. Vă dați seama de ipocrizia acestor oameni, eu nu am făcut decât să prezint ceea ce cunoaște tot județul Vrancea. D. Oprișan mi-a trimis, prin diverși interpuși, amenințări că mă dă în judecată. Eu îl aștept să facă asta, vom chema pe toată lumea care are atribuții în această chestiune pentru că, din păcate, oamenii cu funcții din România sunt verificați de către ANI doar la nivelul propriei peroane și la nivelul soțului/soției,” a afirmat George Simion, într-o intervenție la Realitatea Plus.

“Acum el cred că nu consideră că trebuie justificată averea mamei și a altor interpuși în numele cărora le-ar fi transferat averea. Noi am depus o inițiativă ca averea să fie verificate și la nivel de gradul 2 de rudenie. Eu am arătat și proprietățile lui Costel Alexe și a altor, în valorare de milioane de euro, trebuie justificate. ANI funcționează in cazu lui Oprișan doar la nivelul dânsului, ca vice al CJ Vrancea.

Nu știu dacă am încurcat planurile de revenire in politică ale lui Marian Oprișan, dar abia aștept să ne confruntăm cu probe în instanță,” a afirmat George Simion, în direct la Realitatea Plus.

To Top