Stiri Politice

George Simion s-a dezlănţuit! Pericol uriaş pentru România. Ucraina ar fi distrus deja ecosistemul din Delta Dunării

BREAKING NEWS: Ce a făcut George Simion în această dimineață! Decizia luată în scandalul canalului Bâstroe

George Simion s-a dezlănţuit! Pericol uriaş pentru România. Ucraina ar fi distrus deja ecosistemul din Delta Dunării. Liderul celor de la AUR vine cu dezvăluiri absolut uluitoare. A fost deja prezent în Delta Dunării şi lansează acuzaţii grave la adresa ucrainei.

George Simion susţine că lucrările de adâncire a Canalului Bâstroe au provocat un efect dezastruos pentru Dunăre. Asta a spus-o după o vizită în Chilia.

George Simion îl atacă fără menajamente pe preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. Spune că Ucraina a adâncit fără acordul României inadmisibil de mult Canalul Bâstroe, din Dunăre. Astfel ar fi afectat puternic ecosistemul, respectiv biodiversitatea.

De asemenea, guvernul de la Kiev a încălcat mai multe tratate internaționale, iar Ministerul de Externe de la București, respectiv Palatul Victoria și președintele Klaus Iohannis par că au închis subiectul.

Liderul partidului AUR, George Simion, a mers în Deltă, pentru a discuta cu localnicii. Potrivit deputatului, situația a ajuns dramatică. „Am venit în Delta Dunării pentru că premierul Ciucă spunea că nu are informații despre ce se întâmplă aici. O să i le transmitem noi.

George Simion s-a dezlănţuit!

Ce mi se pare de-a dreptul strigător la cer este că ucrainenii au folosit la operațiunea de adâncire a Canalului Bâstroe probabil motorină donată de România.

Localnicii din Chilia se plâng că apa (n.r. – nivelul) a scăzut cu 60 de centimetri. Uneori mai scădea cu 5-10-20 de centimetri. Dar nivelul apei a scăzut dramatic în ultimele zile, nu se mai găsește pește în Deltă”, a declarat George Simion.

Lucrările de adâncire a Canalului Bâstroe sunt interzise prin mai multe tratate internaționale. Motivul, adâncirea canalului ar putea duce imediat la distrugerea biosferei Deltei Dunării. Zilele trecute, MAE a transmis că nu este de acord ca Ucraina să efectueze lucrări de dragare pe Canalul Bâstroe.

Potrivit instituției conduse de către Bogdan Aurescu, MAE nu primise nicio informare de la vreo autoritate română că se fac lucrări de adâncire a Canalului Bâstroe. Totuși, oficialii ucraineni au oferit rapid replica și au susținut că prioritatea e alta. Ucraina se apără de agresiunea Rusiei. De peste un an de zile, Vladimir Putin a dat ordinul invaziei.

To Top