Stiri Politice

George Simion s-a dezlănţuit! Cum vrea să fie femeile din partidul său

George Simion detonează bomba în scandalul OMV Petrom. Ce vor să facă parlamentarii AUR

George Simion s-a dezlănţuit! S-a aflat cum vrea să fie femeile din partidul său. Le-a dat ordin acestora. Totul într-o conferinţă de presă care s-a petrecut pa parlament. S-a dezbătut rolul femeii în societate, ce este feminitatea și cum egalitatea de gen și feminismul.

George Simion le-a dat un semnal clar femilor din AUR. Chiar acestea se împotrivesc vehement introducerii unor cote de gen în orice domeniu. „Femeia progresistă nu este valorizată, ci i se trasează niște linii masculinizate”, a spus senatoarea Rodica Boancă.

„Pe umerii voștri stă o provocare imensă”, s-a adresat, în deschiderea conferinței, președintele AUR, George Simion, femeilor din Sala Nicolae Iorga, din Parlament. Sala a fost plină, iar Simion a fost întâmpinat cu aplauze prelungi.

„Trebuie să schimbați paradigma din ultimii 30 de ani a modelului femeii în politică: femeia ușoară, amanta care bântuie pe aici și, mai nou, modelul mahalagioaicei”, a continuat el.

George Simion s-a dezlănţuit!

Simion crede că e nociv să fie introduse cote de gen discriminatorii. Asta pentru că și femeile, și bărbații trebuie să avanseze în carieră pe merit și pregătire. „Nu o să rezolve nimic dacă impui persoane nepregătite pe anumite liste de candidați, nu o să faci decât să continui în această paradigmă în care avem oameni nepregătiți, în cazul nostru doamnele, care trebuiesc ajutate și săltate”, a afirmat el.

„Eu mi-aș dori 90% femei în politica românească, dar nu din genul celor amintite anterior, ci ca dumneavoastră. Sunteți egalele noastre în toate. Nu o să vedeți tratament special din partea noastră pentru că sunteți femei”, a mai spus şeful celor de la AUR, George Simion.

Conform tuturor sondajelor de opinie, formaţiunea condusă de către Simion a trecut de 20% în intenţia de vot a românilor. AUR ar fi întrecut deja PNL. Mai mult, formaţiunea politică ar avea cea mai mare tendinţă de creştere din toate partidele din România.

To Top