Stiri Politice

George Simion s-a dezlănţuit! Ce legături are cu Rusia şeful AUR. A spus totul în direct

BREAKING NEWS: Ce a făcut George Simion în această dimineață! Decizia luată în scandalul canalului Bâstroe

George Simion s-a dezlănţuit! S-a aflat ce legături are cu Rusia şeful AUR. A spus totul în direct. S-a confruntat cu marii săi adversari. Președintele Alianței pentru Unirea Românilor a răspuns acuzațiilor privind legăturile apropiate pe care le-ar fi avut cu persoane din serviciile secrete ruse.

George Simion s-ar fi întâlnit, în 2011, dar și în anii următori, cu oameni ai serviciilor ruse, potrivit afirmațiilor fostului ministru al Apărării din Republica Moldova Anatol Şalaru.

George Simion neagă toate aceste acuzaţii.  ”Eu, fiind deputat, am avut o întâlnire cu directorul de la SIS (Serviciul de Informații și Securitate din Republica Moldova – n.r.), pe care l-am întrebat de ce și-a permis îl expulzeze (pe George Simion – n.r.).

Și mi-a spus: George Simion este monitorizat de mulți ani de serviciile din Moldova, de serviciile din Ucraina, care au fixat și i-au trimis datele și în Republica Moldova și probabil și în România, că în 2011, nu mai știu luna, George Simion, la Cernăuți, s-a întâlnit cu rezidentul FSB-ului.

Și acțiunile lui George Simion nu sunt ceea ce credem noi că sunt. Asta mi-a spus director SIS. Mi-a mai spus că, chiar la noi în Moldova, George Simion se întâlnește des cu Marc Caciuc, care era omul serviciilor rusești. Și probabil că s-a mai întâlnit”, a spus Anatol Șalaru, pentru site-ul „În linie dreaptă”.

Întrebat cum comentează aceste acuzații, George Simion a spus că ar vrea ca Anatol Șalaru să aibă curajul unei confruntări. „Sper să aibă curajul unei confruntări domnul Șalaru, pentru că domnul Șalaru este sau a fost partenerul lui Traian Băsescu în Republica Moldova și eu știu foarte multe lucruri din Republica Moldova, ca lider al mișcării unioniste în perioada 2011 – 2018, mișcare unionistă pe care am dus-o într-un fel la un apogeu al expunerii publice, am făcut mitiguri foarte mari, am adus tone de cărți, înfrățiri între localități, declarații de unire. Am avut o activitate, până să intru în politică, legată de subiectul reîntregirii. Acum, când vin unii și îmi spun ce am făcut acum 10 ani, acum 15 ani, pot să le zic și că am făcut o fată să plângă în clasa a doua…”, a spus George Simion, conform gandul.ro.

George Simion s-a dezlănţuit!

Simion a discutat apoi direct chiar cu Anatol Șalaru. Apoi a vorbit şi cu liberalul Pavel Popescu. L-a contrat dur pe acesta „Îi rog pe toți. Vă dați seama, eu sunt de peste doi ani de zile lider de grup parlamentar, președinte de partid. Vă dați seama că am fost verificat și în chiloți”, a afirmat George Simion.

Pavel Popescu a spus că George Simion trebuie să răspundă public, de la pupitrul Parlamentului, cu mâna pe Biblie, dacă s-a întâlnit, în ultimii ani, de mai multe ori, cu Marc Caciuc. ”Ar fi o blasfemie, domnul Pavel Popescu, ceea ce spuneți dumneavoastră, pentru că cel puțin afirmați că sunteți un om al lui Dumnezeu, care respectă credința, respectă tot ce avem mai bun ca și creștini.

Eu nu am nicio ezitare în fața tuturor să spun adevărul și numai adevărul, în fața Parlamentului, cum am jurat la începutul sesiunii parlamentare și a legislaturii. Nu am nicio problemă, domnul Pavel Popescu, pentru că eu nu am treabă nici cu America, nici cu Franța, nici cu Rusia, nici cu Ucraina. Am o singură treabă: cu românii.

Din păcate, voi, majoritatea de acolo din Parlament, sunteți fie slugile Berlinului, fie slugile Moscovei, fie slugile Washingtonului și ați uitat de români, ați uitat de tricolori și ați uitat de Biblie. Așa că, în orice circumstanță, în orice zi, eu sunt dispus să merg în fața românilor cu Biblia și să jur pe Biblie că mă interesează doar de România. Pe dumneavoastră vă interesează de America, de Germania, de Rusia și de alte popoare”, a mai spus George Simion, conform sursei citate.

To Top