Stiri Politice

George Simion s-a dezlănţuit! Acuzaţii grave la adresa lui Nicolae Ciucă în scandalul momentului

George Simion aruncă bomba: Se pregătește privatizarea Romsilva și Hidroelectrica!
George Simion, sursa foto facebook

Şeful AUR, George Simion s-a dezlănţuit! A lansat acuzaţii grave la adresa lui Nicolae Ciucă în scandalul momentului. Totul a devenit public într-un live pe facebook al liderului de la AUR. Acesta l-a atacat pe premier în scandalul canalului Bâstroe.

Deputatul George Simion a postat pe pagina sa de Facebook un video în care apare pe brațul Chilia, în zona canalului Bîstroe.

În această filmare, George Simion l-a acuzat pe prim-ministrul Nicolae Ciucă de faptul că ştie, încă din luna aprilie a anului trecut despre dragarea canalului. Mai mult, Simion susţine că şeful PNL a ţinut ascunsă informaţia pentru a nu îi deranja pe partenerii internaţionali ai României.

„De peste opt luni Guvernul ştia de operaţiunile de adâncire efectuate de Ucraina. Premierul Ciucă ştie, încă din luna aprilie a anului trecut, despre dragarea canalului Bâstroe, despre operaţiunile de adâncire. Nu au spus nimic pentru că aşa li s-a transmis din partea partenerilor noştri internaţionali.

George Simion s-a dezlănţuit!

MAE n-a făcut nimic, domnul trabucel (Bogdan Aurescu – n.r.) nu mişcă deloc în interesul românilor. În război ca în război. Nu mai contează floră, faună, rezervaţie naturală, UNESCO. Unii spun – dar nu eşti destul de vocal. Sunt în opoziţie. Mai mult nu putem face.

Trebuie făcute mai multe lucruri şi pentru Munţii Carpaţi, şi pentru Delta Dunării, şi pentru oricare român, oriunde s-ar afla el. E de datoria noastră să luăm atitudine când astfel de cazuri se întâmplă”, a precizat George Simion pe filmarea postată pe reţeaua de socializare.

Scandalul privind canalul Bâstroe a luat amploare în ultimele zile. Dacă Marcel Ciolacu sau Sorin Grindeanu au lansat acuzaţii dure la adresa Ucrainei, nu acelaşi lucru s-a întâmplat cu preşedintele Klaus Iohannis. Şeful statului, dar şi ministru de Externe, Bogdan Aurescu au avut o poziţie echilibrată în acest caz. Nu vor să se pronunţe până când nu vor fi dovezi clare ale poziţiei Ucrainei.

To Top