Stiri Politice

George Simion o umileşte pe Diana Şoşoacă! Anunţul făcut în direct. Va ieşi un scandal uriaş

Alianță bombă în politică! S-a aflat cu cine s-a întâlnit George Simion, liderul AUR

George Simion o umileşte pe Diana Şoşoacă! Anunţul făcut în direct. Va ieşi un scandal uriaş după ce a spus şeful celor de la AUR. Totul vine după ce senatoarea care a fost dată afară din AUR a depus un proiect de anexare a mai multor teritorii din Ucraina.

Președintele AUR, George Simion, a comentat vineri anunțul MAE ucrainean de a o sancționa pe senatoarea Diana Șoșoacă. Totul pentru proiectul de lege pentru anexarea teritoriilor istorice aflate acum în Ucraina. „Nu stiu de care sa rad prima oara.

Initiativa in mod evident e facuta in spirit de gluma, daca ai astfel de intentii poate ii zici reunificare, revenire la tara mama. Vrem sa anexam niste teritorii, serios? Pai daca sunt ale noastre nu zici asa ceva. Poate a fost facut facut ca o provocare sau amuzament.

Eu sunt de acord ca trebuie sa luptam pentru cei 500.00o de romani care traiesc in Ucraina si sunt privati de drepturile elementare, de asta nu a zis dl purtator de cuvant al Kievului si nici de cum au largit samavolnic canalul Bastroe”, a comentat George Simion, în direct la Antena 3.

George Simion o umileşte pe Diana Şoşoacă!

Diana Şoşoacă propune, în proiectul de modificare a Legii de ratificare a Tratatului de bună vecinătate şi cooperarea între România şi Ucraina, semnat în iunie 1997, denunţarea tratatului de către partea română în 2027. Mai mult, aceasta lansează şi un atac şocant la adresa Ucrainei. I-a numit pe aceştia stat abuziv, dar şi fascist. asta în condiţiile în care Ucraina este atacantă de Rusia de peste un an de zile, iar războiul s-a transformat într-un adevărat măcel.

”România anexează teritoriile istorice care i-au aparţinut, respectiv Nordul Bucovinei, Herţa, Bugeacul (Cahul Bolgrad, Ismail), Maramureşul istoric şi Insula Şerpilor”, se arată în proiectul Dianei Şoşoacă.

Senatoarea a reacţionat vineri la mesajul transmis de Oleg Nikolenko, purtătorul de cuvânt al MAE ucrainean, spunând că prin atacul asupra ei Ucraina își dovedește „caracterul de stat abuziv și fascist”.

To Top