Stiri Politice

George Simion, luat la ţintă! Avertisment dur pentru România de la vârful UE

Planul şocant al lui George Simion! Cum vrea liderul AUR să schimbe soarta Petrom
George Simion, sursa foto facebook

George Simion, luat la ţintă! Avertisment dur pentru România de la vârful UE. Greşeala pe care sunt aproape să o facă românii. Acensiunea celor de la AUR îşi sperie pe cei din Parlamentul European. Chiar şefa Parlamentului European, Roberta Metsola, a tras semnalul de alarmă.

George Simion este privit cu îngrijorare de către cei din UE. Roberta Metsola nu vede cu ochi buni creșterea AUR. S-a arătat îngrijorată de această situație. Spune că observă un număr tot mai mare de alegători care nu se mai simt reprezentați.

„Mă îngrijorează acest lucru. Observăm un număr în creștere al alegătorilor care nu se mai simt reprezentați. Partidele tradiționale, clasice s-au obișnuit cu alegătorii lor de bază, li se adresează doar lor când vorbim de mesaje despre război, impactul economic, criză, inflație etc”, a spus Metsola, conform Digi24.

„Ce trebuie noi să facem este să conștientizăm că cel mai rău lucru este să îi ignorăm pe alegătorii care nu se simt reprezentați și să nu le combatem narațiunile. În politica de azi e ușor să te strecori cu titluri populiste, dar dacă ești în politică să faci ce trebuie, atunci e important să treci dincolo de titluri și să explici: cum poți îmbunătăți viețile oamenilor, cum poți comunica acel mesaj, cum politica poate aduce bine”, susține președinta Parlamentului European.

George Simion, luat la ţintă!

„În acest Parlament, majoritățile se iau pentru a construi un centru pro-european care să răspundă provocărilor ca migrația, schimbările climatice, digitalizarea. Trebuie să fim în stare să răspundem criticilor, să ne acceptăm eșecurile și să ne mândrim cu succesele noastre”, a mai spus ea.

Conform tuturor sondajelor de opinie, AUR are deja 22% în preferinţele românilor şi are cea mai mare tendinţă de creştere dintre toate formaţiunile politice din România. Partidul lui George Simion ar fi deja pe locul al doilea, peste PNL. Mai mult, ar avea şanse să îi depăşească şi pe cei de la PSD.

To Top