Stiri Politice

George Simion, la închisoare?! Anunțul făcut chiar de președintele AUR: Mă aștept la orice

S-a aflat adevărul! Ce face George Simion cu cei 8 milioane de euro primiți de la stat

George Simion se teme pentru libertatea sa! Dezvăluirile care şochează pe toată lumea. Ar putea ajunge la puşcărie. Chiar şeful celor de la AUR a spus totul în direct. Simion spune că se așteaptă ca până la alegerile din 2024 să i se însceneze o mulțime de situații cu scop compromițător și chiar dosare penale.

Liderul AUR, George Simion, susține că aşa zisul sistem și „serviciile” au toate motivele să facă acest lucru, din moment ce formațiunea parlamentară deranjează.

Mai mult, George Simion a vorbit şi despre scenariul unui asasinat la adresa sa. „Eu am văzut ce am pățit, ce a fost în Piața Victoriei, cum a funcționat o parte a justiției din România prin Coldea și Koveși, mă pot gândi la orice scenariu pentru că suntem al doilea partid al țării”, a spus Simion, în direct la România TV.

Inclusiv politicieni din partide ale puterii încearcă să migreze către AUR, susține Simion. „Da, ieri a venit un primar de la PNL care a spus că e dispus să-și dea demisia și să vină la noi, inclusiv parlamentari. Dar eu nu le promit nimic. În AUR vii să dai pentru țară, nu să dai pentru tine”, a comentat liderul AUR.

George Simion se teme pentru libertatea sa!

Întrebat despre relația cu Dan Diaconescu, George Simion a declarat că fondatorul OTV nu are cu ce să-l toarne. „Mă aștept la orice. Interacțiunile mele cu Dan Diaconescu, în afară de discutii amicale, despre cum să nu pățim ce a pățit el cu Partidul Poporului, desființat de sistem, nu…

El era mai mult interesat de a-și continua cariera mediatică, ce a fost interzisă abuziv, pentru că deranja. Dan Diaconescu era foarte interesat să facă ceea ce știa el să facă, mass-media, pentru că a dat tonul într-o televiziune din România.

N-are cu ce să mă vândă (n.r. – Dan Diaconescu), n-am afaceri oneroase. În general nu mă tem, ci doar de Dumnezeu”, a concluzionat președintele AUR, conform sursei citate.

To Top