Stiri Politice

George Simion: Iohannis este un nenorocit, dar nu există niciun vot secret în Parlament

George Simion se ceartă cu Liviu Dragnea! Cum l-a umilit în direct pe fostul şef al PSD

Președintele AUR, George Simion, a anunțat că existența unui ordin de încorporare nu este decât un zvon, iar că președintele Klaus Iohannis nu va băga România în război.

“Iohannis nu va băga România în război. Nu există niciun ordin de încorporare. Cei care răspândesc astfel de zvonuri despre cum toți bărbații între 18 și 55  de ani ar fi încorporați sunt mincinoși sau alte interese politice, financiare ș.a.m.d.

Iohannis este un nenorocit, dar nu există niciun vot secret în Parlament. Nu există nicio declarație de intrare în război. Cei care fac asta au alte planuri și poate vor să ne distragă atenția de la faptul că Iohannis se plimbă cu avioane de lux în Japonia și din țări exotice.

George Simion: Fiți deștepți și țineți cu România, nu cu rușii

Trebuie să punem ordine în lucruri. Unii spun că am votat pentru intrarea în război. Sunt aceeași care mint că am fi votat pentru pensiile speciale sau pentru închiderea termocentralelor, noi singurii care ne-am opus. Fiți deștepți și țineți cu România, nu cu rușii, nu cu americanii, nu cu nemții”, a declarat președintele AUR, George Simion.

Mihai Lasca consideră că ajutarea Ucrainei echivalează cu o declarație de război la adresa Rusiei. „Faptul că participăm la trimiterea armelor, munițiilor în acest război e un fel de declarație de război împotriva Rusiei. Avem vreo obligație față de Ucraina? Din câte știu eu, nu avem”, a spus Mihai Lasca. Atrăgându-i-se atenția că aceasta este și retorica Rusiei, deputatul a continuat: „Așa și este, nu? Nu înseamnă că dacă vrem să avem liniște și pace în țara noastră ținem cu unii sau cu alții. În schimb, vedeți ce face regimul nazist din Ucraina cu preoții ortodocși din bisericile românești ortodoxe din Ucraina. Îi înjunghie, se fac tot felul de percheziții și pretexte că ar fi ascuns spioni…”. El spune că singurul ajutor oferit de România ar trebui să fie umanitar: „România ar trebui să participe doar cu ajutor umanitar, atât. Exclusiv umanitar. Nu avem nicio obligație să trimitem trupe”. Întrebat dacă România a trimis trupe în Ucraina, deputatul a nuanțat: „Nu știu dacă am trimis trupe, sper că nu am trimis încă”. Cu toate acestea, Mihai Lasca consideră că informarea trimisă de președintele Klaus Iohannis Parlamentului e un semn că România va intra în război.

To Top