Stiri Politice

George Simion intervine în scandalul momentului! Poziţie clară a şefului de la AUR

George Simion face anunţul momentului! AUR a desemnat primii candidaţi la alegeri. Surpriza este uriaşă

George Simion intervine în scandalul momentului! Poziţie clară a şefului de la AUR în legătură cu controversa legată de casele de marcat cu operatori umani sau nu. Preşedintele AUR, George Simion, a făcut un apel pentru menţinerea în magazinele alimentare şi a caselor de marcat cu operatori umani.

Astfel, George Simion spune că vine în sprijinul cumpărătorilor care nu au competenţe digitale, în special celor vârstnici. Mai mult, Simion a cerut sprijinul celor de la PSD în acest demers.

“AUR este în favoarea progresului, tehnologiei pentru progres social, dar asta nu trebuie să ne ducă la forme de control social, să lase în urmă cetăţenii care nu au competenţe digitale. Am luat atitudine împotriva unui retailer care renunţa de tot la casieri, pentru că nu îi putem lăsa în urmă, marginalizaţi, pe cei care nu ştiu să folosească casele electronice.

George Simion intervine în scandalul momentului!

Cerem PSD, care a luat atitudine împotriva utilizării caselor de marcat fără casier, să aplice legislaţia existentă, prin toate ministerele şi instituţiile pe care le conduce”, a spus George Simion, marţi, într-o declaraţie de presă, la Parlament.

Simion nu a ratat ocazia de a lansa un nou discurs naţionalist. Şeful celor de la AUR este total nemulţumit de marii retaileri alimentari. Şeful celor de la AUR spune că marii retaileri alimentari externalizează mare parte din profit şi îl duc în alte ţări. Mai mult, Simion a solicitat impunerea unei cote de 50% produse româneşti pe rafturile magazinelor.

To Top