Stiri Politice

George Simion intervine în scandalul momentului: Avem o problemă cu ministrul de Externe

George Simion, discurs acid în Parlament: Nu atentează nimeni la siguranţa ţării, în afara miniştrilor incompetenţi

Avem o problemă cu ministrul de Externe care îl acuză pe Rareş Bogdan că ar fi putinist, a declarat George Simion, președintele AUR.

Preşedintele AUR, deputatul George Simion, a afirmat, marţi, că există o problemă în privinţa ministrului de Externe care îl acuză pe europarlamentarul Rareş Bogdan că ar fi “putinist”.

“Avem o problemă cu ministrul de Externe care îl acuză pe şeful delegaţiei României în Parlamentul European (Rareş Bogdan – n.r.) că ar fi putinist, ar face propaganda tipică Sputnik”, a declarat Simion, într-o conferinţă de presă.

Potrivit liderului AUR, există o problemă şi privind funcţionarea democratică a ţării.

George Simion: Mă bucur, în sfârşit, că s-au lămurit

“Conform lui Rareş Bogdan, ministrul de Externe nu a fost nominalizat de către PNL, ci de către stat. Noi nu ştim cine este această entitate numită stat. Este statul paralel pe care îl invoca fostul preşedinte al PSD, este cumva o elită care ne conduce din umbră, am vrea lămuriri din partea lui Rareş Bogdan. Cine este acest stat şi de când PNL sau o parte din PNL nu se mai înţelege cu statul? Are acţiuni anti-statale Rareş Bogdan? Că aşa am înţelege din ce a declarat ministrul de Externe, că domnul europarlamentar Rareş Bogdan face propaganda Moscovei. Mă bucur, în sfârşit, că s-au lămurit cu privire la cei care fac agenda Moscovei şi propaganda Moscovei”, a susţinut George Simion.

Declarațiile lui George Simion vin în contextul scandalului din PNL dintre Bogdan Aurescu și Rareș Bogdan. Acesta din urmă a declarat într-o emisiune TV că Bogdan Aurescu ar trebui dat afară din Guvern.

„Nu mă intereseaza părerile lui Rareș Bogdan – vă aduc aminte cum, în plin război al Rusiei contra Ucrainei, cerea să blocăm la graniță cerealele ucrainene. Practic, astfel de atacuri de la asemenea personaje sunt de fapt o confirmare că fac bine ce fac – e exact ca atunci când sunt atacat de Sputnik. Probabil are destul de multe neîmpliniri și frustrări personale”, a declarat Bogdan Aurescu în exclusivitate pentru Digi24.

To Top