Stiri Politice

George Simion, în conflict cu ungurii! A făcut praf un ministru în direct. Acuzaţii grave la adresa acestuia

Sunt asasini economici! George Simion a dat de pământ cu Marcel Ciolacu, chiar în timp ce era la TV

George Simion, în conflict cu ungurii! A făcut praf un ministru în direct. Acuzaţii grave la adresa acestuia din partea preşedintelui celor de la AUR. Simion a dat de pământ pur şi simplu cu şeful de la Sport, Eduard Novak. De altfel, ministrul este unul dintre cei mai contestaţi oameni din Guvernul lui Nicolae Ciucă.

George Simion l-a făcut praf pe Eduard Novak. Şeful AUR a lansat un atac dur la adresa ministrului sportului. Spune despre acesta că nu face nimic pentru salvarea sportului românesc.

George Simion îl desfiinţează pe Eduard Novak. „Am făcut un front de luptă în opoziție față de cei care ar trebui să implementeze o strategie pentru sportul românesc. Din păcate, l-am prins doar pe Novak ca ministru, iar Novak nu mi se pare că are o strategie pentru revirimentul sportului.

Mai mult se ocupă de lupte fratricide în unele federații. Am fost chemat la federația de hochei, de președintele Hălăucă, o fostă glorie. Pentru că Novak era partizan cu anumite cluburi de hochei din Brașov, Covasna și Harghita. Hălăucă nu a fost confirmat ca președinte deși a fost ales într-o Adunare Generală statutară și nu trebuia intervenția lui Novak în favoarea cluburilor din Covasna și Harghita.

Acolo, la hochei, a fost președinte Tanczos Barna, actualul ministru al mediului, și voia mutarea sediului Federației Române de Hochei pe Gheață la Miercurea Ciuc, ceea ce nu mi se pare a fi în regulă, cu toate investițiile statului maghiar în cluburile din centrul țării”, a spus George Simion, conform gsp.ro.

George Simion, în conflict cu ungurii!

„Eu mă uit la sport, ca parte a existenței noastre. Nu cred că trebuie să ne uităm la rezultatul final, la lipsa medaliilor de la Jocurile Olimpice sau că nu ne mai calificăm la Campionatele Europene și Mondiale. Acesta este rezultatul că sportul nu se mai practică…

Ministerul ăsta al Sportului a fost plimbat, dar eu l-aș duce în zona Ministerului Sănătății. Eu acolo îl văd în primul și primul rând pentru că ține de sănătatea acestei națiuni! Noi încercăm să trișăm, să aducem alergători din Africa să concureze pentru noi, fotbaliști…

Care mai e mândria noastră? Care e contribuția poporului român? Niciuna! Eu aș fi preferat să investim mult mai mult în centrele de juniori, în sportul de masă. Să gândim programe pentru susținerea sălilor de fitness, de exemplu. A face import de jucători doar pentru a obține performanțe nu mi se pare soluția potrivită”, a mai spus liderul AUR, conform sursei citate.

To Top