Stiri Politice

George Simion, discurs acid în Parlament: Nu atentează nimeni la siguranţa ţării, în afara miniştrilor incompetenţi

George Simion, discurs acid în Parlament: Nu atentează nimeni la siguranţa ţării, în afara miniştrilor incompetenţi

Nu atentează nimeni la siguranţa ţării, în afara miniştrilor incompetenţi, a declarat președintele AUR, George Simion, într-un discurs ținut cu ocazia moțiunii simple împotriva lui Lucian Bode.

Deputatul AUR George Simion a susţinut, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, că nu atentează nimeni la stabilitatea şi siguranţa ţării “în afara miniştrilor incompetenţi”, cu referire la ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode.

“Aş dori, pentru anii în care miniştrii mai aveau decenţă şi ştiau ce înseamnă o demisie de onoare, să ţinem un moment de reculegere”, a spus Simion în debutul discursului său, la dezbaterea moţiunii simple împotriva ministrului Bode.

George Simion: Sunt ruşinaţi că trebuie să îl susţină în funcţie pe acest caracter

El a susţinut că jumătate dintre liberali se ruşinează că îl susţin în funcţie pe Lucian Bode.

“Jumătate din colegii deputaţi de la partidul fost Naţional şi Liberal sunt ruşinaţi că trebuie să îl susţină în funcţie pe acest caracter care a ratat intrarea României în Schengen. Mai devreme colegii noştri au fost în curtea Guvernului, unde jandarmii şi trupele speciale ale domnului Bode i-au scos cu forţa. (…) Dacă vreţi să daţi vina pe război pentru faptul că domnul ministru Lucian Bode este însă în funcţie, este o scuză penibilă. Nu atentează nimeni la stabilitatea şi siguranţa ţării în afara miniştrilor incompetenţi pe care îi aveţi în acest cabinet ruşinos”, a transmis liderul AUR.

Moţiunea simplă împotriva ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, a fost dezbătută luni, în şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor, iar votul va fi dat miercuri.

Deputaţii de la USR şi Forţa Dreptei au depus, săptămâna trecută, în plen, moţiunea simplă împotriva ministrului Bode intitulată “România merită mai mult decât hoţi în funcţii publice”.

Semnatarii susţin că scopul acestei moţiuni simple este acela de a atrage atenţia asupra “întârzierii nepermise într-o funcţie guvernamentală a unui om care nu o merită”, aşa cum “nu-şi merită titlul academic” sau “respectul oamenilor care au muncit cinstit în România”.

To Top