Stiri Politice

George Simion anunţă revoluţia în România! Ce vrea AUR să facă cu 7 milioane de euro

George Simion anunţă revoluţia în România! Ce vrea AUR să facă cu 7 milioane de euro
George Simion, sursa foto facebook

George Simion anunţă revoluţia în România! S-a aflat ce vrea AUR să facă cu 7 milioane de euro. Un nou atac la adresa PSD. Liderul partidului naţionalist vine cu o dezvăluire la care nimeni nu s-ar fi aşteptat. Acesta a anunţat că a vrut să construiască un spital.

George Simion a venit cu dezvăluiri incredibile. Şeful AUR spune că bani din conturile partidului, din subvenţia de la stat, erau destinaţi pentru construcţia unui spital. Li s-a spus că nu este legal, astfel că vor lansa o caravană medicală, începând din luna mai, cu voluntari medici şi asistenţi.

”Până în momentul de faţă avem 7 milioane dec euro de la stat, cred o să ajungem la 10 milioane de euro, e o mică bucăţică din ce primesc partidele, pentru că ia din ponderea participării la alegeri, noi la locale nu am participat”, a spus George Simion la emisiunea Proiect de Ţară România de la Prima News TV.

George Simion anunţă revoluţia în România!

Liderul AUR a dat în vileag sumele câştigate de PSD din subvenţii. Acesta spune că social democraţii ajung la 50 sau 60 de milioane de euro bani luaţi pe subvenţie, în ultimii doi ani. ”Avem 7 milioane de euro în cont, au fost presiuni mari din partea unor membri de partid, filiale, unii nu au înleles şi nu mai sunt acum în partid. Am făcut o promisiune, nu ne-au lăsat să construim un spital. Vrem să facem o caravană medicală, ne vom duce, vom da pliante şi vom lua voluntari medici, asistente, şi vom porni din luna mai. Am găsit să achiziţionăm aceste camioane la Baia Mare un producător român”, a spus Simion.

În acest moment, conform tuturor sondajelor de opinie, AUR este a treia forţă politică din România. Partidul lui Simion a depăşit USR. În jur de 15% ar obţine AUR la alegerile parlamentare dacă scrutinul ar avea loc săptămâna viitoare. Alegerile parlamentare vor avea loc la finalul lui 2024.

To Top