Stiri Politice

George Simion, anunţ uriaş pentru toţi românii! Cum s-ar putea face Unirea cu Moldova. Dezvăluiri de ultimă oră

Alianță bombă în politică! S-a aflat cu cine s-a întâlnit George Simion, liderul AUR

George Simion, anunţ uriaş pentru toţi românii! S-a aflat cum s-ar putea face Unirea cu Moldova. Dezvăluiri de ultimă oră ale şefului celor de la AUR. Acesta susţine că țările NATO si UE și-au dat acceptul ca Moldova să se unească cu România. Singura piedică, spune Simion sunt actualii guvernanți.

George Simion vine cu amănunte absolut incredibile despre Unirea României cu Basarabia. „Eu sper să existe cât mai mulți vectori care să vrea această unitate națională și să redobândim teritorialitatea României în spațiul românesc”, a punctat George Simion, conform gandul.ro.

George Simion este de acord că o unirea a României cu Republica Moldova ar însemna că apărarea Graniței de Est ar fi mult mai puternică pentru NATO. Acesta este motivul pentru care Alianța Atlantică ar reacționa pozitiv la reunificare. „Nu mai trebuie să finanțăm separatism antiromânesc, separatism moldovenist de stat, la Chișinău, și să oferim bunăstare, să oferim securitate cetățenilor români, care trăiesc peste Prut. Iar Prutul trebuie să redevină râu intern al națiunii române și cele două state românești să-și unească teritoriile”, a precizat George Simion.

Liderul AUR afirmă că nu poate avansa un termen la care România s-ar putea uni cu Republica Moldova. „Sunt dezamăgit de calitatea oamenilor care ne conduc. Am văzut cum au fost cele două mandate ale lui Klaus Iohannis. Va veni doamna Maia Sandu la București să se întâlnească cu domnul Olaf Scholz, când Olaf Scholz vine și el la București. Sper într-o viitoare guvernare AUR, să gândim național, să ni se scoată ceața asta de pe ochi, că parcă nu vedem care este perspectiva noastră națională sau nu am fost lăsați să vedem.

George Simion, anunţ uriaş pentru toţi românii!

România trebuie să își permită să regândească o țară, de la Nistru până la Tisa. Eu sunt un unionist incurabil și cred că asta este și singura șansă pe termen mediu și lung, dar cu actualii conducători, cu acești guvernanți care nu se înțeleg la pragul de abuz în serviciu și li se servește prin e-mail un text de lege, nu am nicio speranță”, a mai spus președintele AUR.

„(Unirea e – n.red.) în brațele Bucureștiului. În momentul în care Bucureștiul va gândi suveran și independent și nu va fi condus în continuare de la Ambasade și nu va aștepta OK-uri de la Ambasadă. Vedeți, nu există o singură Americă, există America republicanilor, există America democraților, există America care intermediază vânzarea de cereale din Ucraina, există America în care fiul președintelui Biden s-a implicat în afacerile interne ale Ucrainei și în afaceri de miliarde de euro.

Noi trebuie să vedem o viziune pe termen lung pentru România, pentru că actualii conducători gândesc într-o dimensiune mică. Pentru că sunt oameni mici, nu îndrăznesc să vadă mai mult. Generația pașoptistă a îndrăznit să vadă mai mult, generația Marii Uniri a îndrăznit să vadă mai mult”, a conchis Simion, conform sursei citate.

To Top