Stiri Politice

George Simion, anunț în miez de noapte despre întâlnirea cu Ponta: Nu despre asta am vorbit

George Simion face anunţul momentului! AUR a desemnat primii candidaţi la alegeri. Surpriza este uriaşă

Într-un live făcut pe Facebook sâmbătă noaptea, George Simion a dat detalii despre întâlnirea cu fostul premier Victor Ponta, despre care presa a speculat că ar fi avut loc în vederea unei alianțe politice.

George Simion a declarat că Victor Ponta nu va candida pe listele AUR și nici nu va face alinață cu partidul PRO România: Nu despre asta am vorbit, a declarat George Simion.

“Mă întâlnesc cam de 6-7 luni cam o dată pe lună și îl ascult în întrebările pe care le am legate de economie, legate de viitorul proiect de țară, legate de proiectele pe care le-a început sau a încercat să le facă în timpul guvernării,” a spus George Simion.

George Simion s-a întâlnit cu Victor Ponta

​La câteva ore după ce presa a scris despre o întâlnire între Victor Ponta și liderul AUR George Simion, fostul premier a reacționat, admițând că s-a văzut cu Simion pentru „a-l consulta pe probleme de program economic.”

„Sunt deschis si doresc sa ajut anumiti oameni politici – daca acestia ma intreaba! Cu Dl Ciolacu am o buna comunicare dar , din motive pe care nu le cunosc si nu le inteleg, alti oameni din PSD se opun unei colaborari mai ample. Sper insa ca anumite proiecte economice pe care le-am promovat in perioada in care eram eu Premier , si care au avut succes, sa fie reluate dupa ce Dl Ciolacu devine Premier in Mai .

George Simion este un lider politic nou ( imi place faptul ca este “viu” fara sa fiu de acord cu toate ideile sale)- conduce un partid fara experienta guvernamentala – daca ma consulta pe probleme de program economic, ii spun parerea mea si il sprijin cu toata deschiderea! Despre asta am discutat cand ne-am vazut. Si voi fi in continuare deschis sa sprijin, pe zona economica, orice proiect al PSD sau AUR (la PNL si USR nu vad deloc asemenea proiecte – este un vid total in acest domeniu, si o lipsa de competenta si consecventa extrem de nociva; adica sunt in economie exact ca si Seful lor – Dl Presedinte Iohannis, suficienti, dezinteresati si aroganti fara nicio substanta)”, mai scrie fostul premier.

To Top