Stiri Politice

George Simion, anunț bombă în politică! Decizia luată de fostul premier Victor Ponta

George Simion detonează bomba în scandalul OMV Petrom. Ce vor să facă parlamentarii AUR

George Simion a făcut un anunț bombă pentru scena politică din România. Anunțul lui George Simion este despre fostul premier Victor Ponta, despre care liderul AUR a spus că nu își mai dorește să candideze la alegerile din 2024.

Anunțul lui George Simion despre Victor Ponta a fost făcut în contextul în care liderul AUR a fost solicitat să comenteze motivul întâlnirii pe care a avut-o cu fostul premier al României.

“Ne-am întâlnit pentru a discuta teme economice pentru viitorul program de guvernare AUR. Domnul Ponta nu își mai dorește o candidatură la următoarele alegeri, în schimb pentru actul de guvernare e dispus să ne sfătuiască. Caut cât mai mulți oameni care să nu fie în siajul actualei guvernări Iohannis și să ne dea sfaturi, dacă au experiență de guvernare cu atât mai mult. Nu fac niciun secret din întâlnirile pe care le am, nu înțeleg titlurile bombastice de tip “paparazzi””, susține George Simion.

Ce spune Ponta despre George Simion

Nu e niciun secret – si nimic de ascuns ! Asa cum am mai spus – am o experienta de guvernare ( in special in zona economica) pe care toata lumea o recunoaste si care poate sa fie utila in aceasta situatie de criza! Acum lucrez in zona privata si vad dezastrul absolut – si cumplitele probleme cu care orice firma romaneasca se confrunta in fiecare zi, doar pentru ca este romaneasca! Sunt deschis si doresc sa ajut anumiti oameni politici – daca acestia ma intreaba!

Cu Dl Ciolacu am o buna comunicare dar , din motive pe care nu le cunosc si nu le inteleg, alti oameni din PSD se opun unei colaborari mai ample . Sper insa ca anumite proiecte economice pe care le-am promovat in perioada in care eram eu Premier , si care au avut succes, sa fie reluate dupa ce Dl Ciolacu devine Premier in Mai.

George Simion este un lider politic nou ( imi place faptul ca este “viu” fara sa fiu de acord cu toate ideile sale)- conduce un partid fara experienta guvernamentala – daca ma consulta pe probleme de program economic, ii spun parerea mea si il sprijin cu toata deschiderea!

Despre asta am discutat cand ne-am vazut. Si voi fi in continuare deschis sa sprijin, pe zona economica, orice proiect al PSD sau AUR ( la PNL si USR nu vad deloc asemenea proiecte – este un vid total in acest domeniu, si o lipsa de competenta si consecventa extrem de nociva ; adica sunt in economie exact ca si Seful lor – Dl Presedinte Iohannis , suficienti, dezinteresati si aroganti fara nicio substanta), a declarat Victor Ponta pe contul său de Facebook.

To Top