Stiri Politice

George Simion, anunț bombă din Parlament! A spus ce vor să facă guvernanții: Nu cred că un român poate să stea liniştit

George Simion, discurs acid în Parlament: Nu atentează nimeni la siguranţa ţării, în afara miniştrilor incompetenţi

AUR cere respingerea proiectului Guvernului privind guvernanţa corporativă, a declarat președintele AUR, George Simion, care a precizat faptul că se doreşte privatizarea a 240 de regii.

Alianţa pentru Unirea Românilor solicită respingerea în Parlament a proiectului iniţiat de Guvern privind guvernanţa corporativă, a declarat, miercuri, preşedintele formaţiunii, George Simion.

“Prin proiectul legii guvernanţei corporatiste se privatizează 240 de regii autonome, printre care se numără Salrom, Hidroelectrica, Romsilva. (…) Cerem membrilor din Comisia juridică să voteze împotriva acestei forme. Această lege este la pachet cu legea executorului judecătoresc”, a spus Simion, într-o conferinţă de presă la Parlament.

George Simion: Nu cred că un român poate să stea liniştit

El a adăugat că Guvernul a adoptat săptămâna trecută Strategia Orizont 2025 privind rezervele neenergetice ale României, susţinând că prin aceasta “se renunţă la rezervele de grafen şi magneziu”.

“Este un uriaş jaf naţional care a fost pus la punct de Virgil Popescu şi alţi miniştri ai Cabinetului Ciucă. Este practic privatizarea a tot ce a mai rămas stat în România. Vor urma CEC, Poşta Română, Portul Constanţa şi altele. (…) Nu cred că un român poate să stea liniştit în următoarea săptămână ştiind că vor fi privatizate Salrom, Hidroelectrica, Romsilva şi alte 237 de regii. Cerem implicarea urgentă a românilor în aceste probleme reale ale ţării. Acestea sunt problemele reale ale ţării, nu alegaţii că m-aş fi văzut eu cu vreun şef de serviciu secret. Nu m-am văzut cu şefi de servicii secrete nici ruseşti, nici ucrainene, nici româneşti”, a susţinut George Simion.

Proiectele au fost adoptate anterior de Senat şi se află în dezbaterea comisiilor de specialitate ale Camerei Deputaţilor.

To Top