Stiri Politice

George Simion, acţiune fără precedent! Ce a putut face şeful AUR. I-a prins în flagrant

George Simion aruncă bomba: Se pregătește privatizarea Romsilva și Hidroelectrica!

George Simion, acţiune fără precedent! S-a aflat ce a putut face şeful AUR. Totul a devenit public după ce i-a prins în flagrant, cu poliţia. Chiar cei de la AUR au dezvăluit tot ce s-a întâmplat în judeţul Covasna. Are legătură cu fabrica de prelucrare a lemnului HS Timber. Toate neregulile au fost făcute publice.

O delegaţie de parlamentari ai Alianţei pentru Unirea Românilor a vizitat fabricile de prelucrare a lemnului din Alba şi Covasna. Şeful delegaţiei a fost şeful celor de la AUR, George Simion.

“În cadrul controlului parlamentar efectuat în interiorul fabricii HS Timber din localitatea Reci, judeţul Covasna, au fost identificate trei masini cu încărcătură neconformă din punct de vedere legal.

George Simion, acţiune fără precedent!

La inspecţia parlamentară au participat preşedintele AUR, George Simion, deputatul AUR, Dan Tănasă, avocatul Gheorghe Piperea şi Tiberiu Boşutar, activist de mediu.

La sesizarea făcută de parlamentarii AUR, Poliţia din Covasna a constatat neconcordanţe în privinţa încărcăturii la mai multe autocamioane. În urma verificării camioanelor din curtea HS Timber s-a putut constata că fotografiile care trebuia să însoţească în mod obligatoriu încărcătura erau neconforme. Un al treilea camion a folosit un aviz pentru lemn de fag, deşi transporta material răşinos, pentru care nu avea acte.

În urma sesizării făcute de reprezentanţii AUR, companiile găsite cu nereguli ar putea fi sancţionate de către instituţiile abilitate. În cazuri de contravenţii grave, sancţiunile pot merge până la confiscarea camioanelor”, au spus cei de la AUR, conform unui comunicat de presă.

To Top