Stiri Politice

George Simion a răbufnit în direct! Scandal total la Antena 3: Parcă sunt un James Bond

Nu mai luați nici 10%! George Simion, replică acidă pentru PNL: Aruncă aceste acuzații de frică

George Simion a răbufnit în direct! S-a certat cu cel care l-a acuzat că e omul Rusiei. Scandal la Antena 3. mai mult, şi omul Moscovei, acuzat că s-a văzut cu şeful AUR a reacţionat pe măsură. Simion, a fost acuzat de fostul ministru al Apărării din Moldova, Anatol Șalaru, că s-ar fi întâlnit cu membri FSB (Serviciul de Securitate al Rusiei), mai precis cu Marc Tcaciuc.

Marc Tcaciuc neagă că s-ar fi întâlnit cu politicianul român, în timp ce George Simion susţine acelaşi lucru şi solicită intervenţia autorităţilor în acest caz.

Omul Moscovei cu care George Simion e acuzat că s-a întâlnit reacţionează dur în acest scandal. “Nu sunt şi nu am fost nici cetăţean rus, nici reprezentant al serviciilor speciale ruseşti, nu m-am văzut şi nu am discutat niciodată cu unionistul cunoscut George Simion”, a spus acesta, în direct la Antena 3.

Anatol Şalaru a invocat informaţiile serviciilor moldoveneşti SIB. L-a acuzat pe Simion de faptul că este agent al serviciilor speciale din Rusia. Anatol Şalaru confirmă în dezvăluirile sale faptul că George Simion s-a întâlnit şi se întâlneşte frecvent cu Mark Tkacyuk, iar Mark Tkacyuk este omul serviciilor speciale ruseşti.

Şeful Serviciilor Secrete SIB din Republica Moldova, Mihail Balan, la care face referire Anatol Şalaru, refuză să comenteze şi să confirme toate aceste lucruri. “Nimeni, nici măcar o dată, nu m-a contactat pentru a comenta această situaţie. Nici “În linie dreaptă”, nici Deutsche Welle, nici Realitatea, nici alte zeci de publicaţii. Nimeni!

Pentru că, cumva, din anumite motive, care sunt foarte multe, nu sunt şi nu am fost nici cetăţean rus, nici reprezentant al serviciilor speciale ruseşti, nu m-am văzut şi nu am discutat niciodată cu unionistul cunoscut George Simion. În data de 31 martie am depus o declaraţie la Inspectoraul General de Poliţie. Declaraţia mea includea un link cu interviul domnului Şalaru, declaraţie în care arătam că acest interviu nu reprezintă o simplă bârfă la adresa mea; acest interviu conţine acuzaţii efective la adresa mea, cum că am comis o infracţiune deosebit de gravă împotriva Republicii Moldova, şi anume este vorba de trădare de ţară.

Am subliniat că acţiunile domnului Şalaru conţin o încălcare gravă a Codului de infracţiuni, prin urmare am solicitat organelor de drept să-l tragă pe domnul Şalaru la răspundere pentru întreprinderea de acţiuni nelegale, în conformitate cu legislaţia în vigoare în ţară”, a declarat Marc Tcaciuc.

George Simion a răbufnit în direct!

“Aţi văzut vreodată un agent care a confirmat ceva?”, a fost replica fostului ministru al Apărării din Moldova, Anatol Șalaru.

“Eu cer servicilor de informații românești, legat de persoana mea, legat de toate persoanele de la nivelul conducerii AUR, legat de toți politicienii cu funcții de conducere în România în momentul acesta, să spună cine sunt agenți străini. Îi rog să facă această cercetare și să iasă public”, a spus liderul AUR, luni seară, în direct la “Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea”.

Potrivit fostului ministru moldovean al Apărării, în perioada următoare vor mai fi câteva persoane care vor face declarații despre George Simion. Anatol Şalaru spune că persoane cu funcții i-au transmis că vor să vorbească în acest scandal.

Liderul AUR transmite că îl dă în judecată pe Șalaru pentru calomnie. “Parcă sunt un James Bond, cum mergeam eu la 23 de ani să intru să relaţionez cu cele mai tari servicii secrete”, a comentat ironic George Simion, în direct la Antena 3.

To Top