Stiri Politice

George Simion a dat cărţile pe faţă! Ce legături are cu Rusia. Răspuns clar la acuzaţiile venite din Basarabia

George Simion aruncă bomba: Se pregătește privatizarea Romsilva și Hidroelectrica!

George Simion a dat cărţile pe faţă! S-a aflat ce legături are cu Rusia liderul celor de la AUR. Chiar acesta a dat un răspuns clar la acuzaţiile venite din Basarabia. Preşedintele celor de la AUR a comentat acuzaţiile potrivit cărora s-ar fi întâlnit cu membri FSB.

Fostul ministru al Apărării, Anatol Șalaru, din Republica Moldova a afirmat că George Simion s-ar fi întâlnit cu membri FSB.

Întrebat dacă sunt adevărate aceste afirmații, liderul AUR, George Simion a spus clar.  “Nu am cunoștință de așa ceva. Am văzut că vorbește fostul ministru al Apărării în timpul lui Vlad Plahotiuc, Șalaru, un fruntaș al PCRM, un fel de ideolog al comuniștilor de la Chișinău. Eu nu m-am văzut în viața mea cu acest domn, Marc Caciuc, și în general ne-am luptat cu toți cei care propovăduiau și făceau propaganda Moscovei acolo în zona de la Chișinău”, a spus George Simion, în direct la Antena 3.

George Simion este considerat indezirabil pe teritoriul Republicii Moldova. Şeful AUR are cinci interdicții de intrare pe teritoriul acestui stat. “Această interdicție mi-a fost plasată tocmai de șeful, superiorul, stăpânul domnului Șalaru, Vlad Plahotniuc și Igor Dodon.

George Simion a dat cărţile pe faţă!

Igor Dodon și cu Plahotiuc mi-au pus această interdicție în Anul Centenarului, la 100 de ani de la Marea Unire, pentru demonstrațiile pentru unire. Asta este ideea.

Maia Sandu a zis nu se poate decât prin justiție. Am acționat în justiție de nenumărate ori. Cei din justiția de la Chișinău mi-au spus “ați depășit termenul legal de cinci zile când puteați să faceți contestație”… Iar Maia Sandu zice eu nu pot interveni asupra justiției.

Este totuși o temă bună, pentru că se discută astăzi că se împlinesc 105 ani de la unirea Basarabiei cu ţara când Sfatul Țării a votat în majoritate să fie prima provincie care se alătură țării. La mulți ani cu această ocazie, tuturor basarabenilor și tuturor patrioților” a mai spus George Simion, conform sursei citate.

To Top