Stiri Politice

Gafa colosală a lui Klaus Iohannis! Românii care vor suferi crunt din cauza preşedintelui

S-a aflat cine îi va lua locul lui Klaus Iohannis! Surpriză uriaşă înaintea alegerilor prezidenţiale. Este dezvăluirea momentului
Klaus Iohannis, Sursa foto Administratia Prezidentiala

Gafa colosală a lui Klaus Iohannis! Românii care vor suferi crunt din cauza preşedintelui. Avertisment absolut uluitor al lui Victor Ponta. Fostul premier a vorbit despre situaţia românilor din Ucraina. Legea minorităţilor din Ucraina a stârnit un scandal uriaş.

Fostul premier a profitat de ocazie și a lansat noi atacuri la adresa lui Klaus Iohannis. Ponta susţine că România nu are lideri care sunt în stare să negocieze pentru drepturile românilor din Ucraina.

„Problema cu legea minorităților nu a fost atacată de Președinte, de Guvern, ci de un senator, Titus Corlățean, bravo lui! Dar nu e normal să atace un senator, un deputat sau noi, la TV. Trebuie să reacționeze statul român. În urmă cu 15 ani am reacționat, iar acum tăcem din gură, la nivel instituțional”, a declarat Victor Ponta, în direct la România TV.

Gafa colosală a lui Klaus Iohannis!

Mai mult, Ponta lansează o nouă rafală la adresa şefului statului. Spune că a confiscat politica externă a României.„Asigurările domnului Zelenski (n.r. – cu privire la drepturile românilor din Ucraina) nu s-au concretizat. În ceea ce privește politica externă, s-a schimbat de când a venit premier Dacian Cioloș, când a fost confiscată de domnul Iohannis și asta nu pentru că e activ, pentru că merge în vizite. A fost confiscată ca să nu facă altcineva politica externă. Domnul Meleșcanu a mai avut niște inițiative (n.r. – într-un guvern PSD)… Dar în acest moment, premierul, ministrul de Externe nu mai fac politică externa, ci doar îl însoțesc pe președinte, care nu are poziții, în general.

Să te cerți pe plan internațional cu Ucraina, acum, dă prost. Dar cred că ar trebui să o facă pentru România”, a mai comentat Victor Ponta.

To Top