Stiri Politice

Fosta securitate, apărată în parlament de către PSD, PNL și UDMR

Vești bune pentru mamele care au copii mai mici de 5 ani. Legea pe care a propus-o PNL în Parlament

Legea pentru deconspirarea securiștilor și urmașilor lor din clasa politică va pica din nou la vot miercuri în parlamentul României, a declarat deputatul USR, Claudiu Năsui.

O vor pica la vot partidele interesate să nu se știe adevărul. Sau dacă se știe să se afle peste 100 de ani cu valoare istorică,

După revoluția din decembrie 1989 foștii securiști au menținut puterea tot prin violență. Prin crimele de la revoluție, prin mineriadele făcute și prin folosirea tuturor pârghiilor fostei securități. La 33 de ani de la revoluție tot ei au dat-o mai departe urmașilor lor.

De ce PSD și PNL apară fosta securitate comunistă? Nu doar pentru că se apară pe sine, dar și pentru că le permite și să mintă cu nerușinare despre cei care îi deranjează. Proiectul de deconspirare a fostei securități prevede un simplu registru cu toți securiștii care au fost până în decembrie 1989 și legăturile lor cu actuala clasă politică. Nu există nicio sancțiune, proiectul fiind numai despre transparență și adevăr.

Claudiu Năsui: Toate partidele ziceau că îl vor vota

Când am introdus prima dată proiectul pe circuitul parlamentar, toate partidele ziceau că îl vor vota. Domnul Ciolacu însuși a zis că PSD îl va vota. Dar domnul Ciolacu a mințit. Nu e prima oară.

PSD nu l-a votat niciodată. A încercat să scape de el fără să atragă atenția. Dar stați liniștiți, nu am lăsat lucrurile acolo. Am redepus proiectul de fiecare dată când a fost respins. Și o voi face în continuare.

Nu vom cinsti niciodată memoria celor omorâți la revoluție sau în închisorile comuniste până când nici măcar nu vom știi cine au fost călăii României și cum au ajuns ei să ne stăpânească și după revoluție.

To Top