Stiri Politice

Florin Cîţu: PSD nu pierde nicio situaţie să-i arate lui Putin că îi susţine agenda

Florin Cîțu: Acesta este adevăratul PSD. Socialiștii NU VOR reducerea taxării pe forță de muncă

PSD nu pierde nicio situaţie să-i arate lui Putin că îi susţine agenda de aici de la Bucureşti, a declarat fostul premier Florin Cîțu într-o postare pe contul său de Facebook.

Fostul premier Florin Cîţu scrie, marţi, pe Facebook, că ”PSD nu pierde nicio situaţie să-i arate lui Putin că îi susţine agenda de aici de la Bucureşti”.

”PSD nu pierde nicio situaţie să-i arate luii Putin că îi susţine agenda de aici de la Bucureşti. Câteoadată, ca ieri de exemplu, această susţinere a PSD pentru agenda lui Putin este atât de evidentă încât mă întreb cât mai este până vedem primi PSD-iştii expulzaţi”, a scris Cîţu.

PSD a cerut, luni, autorităţilor de la Kiev să reia colaborarea bilaterală onestă şi să oprească imediat dragarea de mare adâncime pe Canalul Bâstroe.

De asemenea, PSD cere „tuturor autorităţilor române să se manifeste cu convingere şi fermitate pentru apărarea şi protejarea patrimoniului de importanţă universală al Deltei Dunării”.

Ce spune PSD despre canalul Bâstroe

Liderul social-democraţilor Marcel Ciolacu a precizat că ţara noastră va face apel la toate convenţiile internaţionale, bilaterale şi la toate forurile pentru cauza Deltei Dunării, pentru că poporul român nu acceptă să rămână fără Delta Dunării.

„România nu permite sub nicio formă distrugerea Deltei Dunării, iar lucrările de pe Canalul Bâstroe trebuie să înceteze acum”, transmite liderul PSD, Marcel Ciolacu. El amintește că „statul și poporul român au fost solidari și au ajutat, la greu, Ucraina”.

„România nu permite sub nicio formă distrugerea Deltei Dunării! Lucrările de pe Canalul Bâstroe trebuie să înceteze acum! Statul și poporul român au fost solidari și au ajutat, la greu, Ucraina. Poporul român însă nu acceptă să rămână fără această minune a naturii care este Delta Dunării! Vreau să fiu foarte clar: minciunile, manipulările și minimalizarea problemei trebuie să înceteze”, scrie pe Facebook Marcerl Ciolacu.

El afirmă că autoritățile române trebuie să ia decizii rapide pentru ca lucrările de pe Bâstroe să înceteze imediat și situația să revină la normal.

„Vom face apel la toate convențiile internaționale, bilaterale și la toate forurile pentru cauza Deltei Dunării! Ne vom proteja, cu toate forțele, moștenirea generațiilor următoare”, încheie Ciolacu.

To Top