Stiri Politice

Florin Cîțu: Marcel Ciolacu și PSD au triplat ratele românilor!

PSD pregătește marea lovitură în Guvern! Sunt vizați toți angajații din România

Fostul premier al României Florin Cîțu scrie într-o postare pe contul său de Facebook că Marcel Ciolacu și PSD au triplat ratele românilor.

Marcel Ciolacu și PSD au triplat ratele românilor!

Nu există niciun dubiu. Datele oficiale ale BNR pentru ROBOR și IRCC nu mint.

Cei doi ani de guvernare ai PNL au redus constant ratele românilor.

Dar măsurile socialiste impuse de PSD la guvernare, după 3 aprilie 2022, au dus la triplarea ratelor românilor. Mulți români nu mai pot să-și achite ratele și sunt nevoiți să-și vândă casele în pierdere.

Am avertizat din primul moment că vom ajunge aici dacă PSD este lăsat să-și impună taxele și pomenile electorale.

Marcel Ciolacu: “Sper ca neputinţa să nu se transforme în ură”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că nu a primit idei din partea partenerilor de coaliţie de la PNL pentru viitorul program de guvernare, în condiţiile în care se pregăteşte să devină premier în câteva luni, adăugând că a avut parte doar de critici şi că speră ca “neputinţa să nu se transforme în ură”.

“Am primit critici pe propunerile pe care le avem. Nu vreau să intru cu critci într-un dialog cu colegii noștri de coaliție. Să știți că neputința se transformă în furie și ură. Eu nu-mi doresc ca, la colegii noștri de la Partidul Național Liberal, din cauza unei neputințe… să se transforme în ură. Văd o tendință. Dacă timp de opt ore faci o ședință și șase ore înjuri PSD-ul, deja este un fenomen”, a spus Ciolacu într-o emisiune la Antena 3.

“Cred că ar trebui să ne facem, fiecare, o evaluare și să vedem ce nu funcționează și unde nu funcționează, decât să ne atacam în spațiul public. Să facem o distincție foarte clară între un program de guvernare al României și un program de guvernare al unei coaliții”, a adăugat Ciolacu.

To Top